perjantai 28. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#69

Jousi ja nuolet edustavat symbolisesti ihmisen kykyä laajentaa luonnon valloitustaan ja tappaa vihollisia rakentaakseen suuremman pohjan kulttuurin kollektiiviselle kehittämiselle ja järjestäytyneelle yhteiskuntalle. Nuolen symboli viittaa kohteen lävistykseen. Ihmisen mieli on pohjimmiltaan lävistävä voima; se kulkee esineen läpi, johon se on suunnattu. Se pyrkii löytämään tiensä  läpi esteiden ja  ylittämään ne. Ylemmällä tasolla - kuten jousiammunnan Zen-käytännössä -este on ego. Tässä 14. viiden symbolin sarjassa, ihmisen syklisessä prosessissa olemassaolosta , meille näytetään Valloittaja-ihmisen, arkkityyppinen symboli. Se voi olla luonnon valloitus, tai vaistojen ohjaamaa ja egon rajoittavan voiman valloitusta. (Rudhyar)

Hieno nuolikotelo

Kaksonen♊9° Nuolikotelo täynnä nuolia

Täytyy varustautua pyyntivälinein saadakseen sen mitä haluaa. Ei kannata rynnätä suin päin eteenpäin ja toivoa, että kaikki sujuu, silloin ei olekaan mahdollisuutta tarttua tilanteeseen, jos se ilmaantuu. Valmistele toimintastrategia. Tilanne vaatii taitoa, keskittymistä ja paikallisten olosuhteiden tuntemusta. Herkkyyttä kuunnella omia tarpeitaan ja kykyä toimia oikein käytännön tilanteissa. Käyttää kokemusta hyväkseen. Osua naulan kantaan. Aseistettu ja valmis. Tarkkuus ja vahvuus. Viestin lähettäminen totta ja selkeää. Taidot ja luottamus. Soturit. 


Avainsana on VALMISTAUTUMINEN


Kielteisenä - mennä taisteluun valmistautumattomana. Suuret luulot itsestä jonkun asian suhteen. Roisto. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-erikoistunut- sosiaalinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä5°

Päivän Saabinen symboli#35 on Leski avoimella haudalla : Leski haudalla Kaikki mikä on fyysistä kuolee. Meillä on oltava kyky vapauttaa kii...

Suositut postaukset