torstai 27. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#68

Saabinen symboli#66 käsitteli öljyä, tyypillistä 1900-luvun energiamuotoa. Maaöljyllä on ollut erityisen suuri merkitys yhteiskunnille polttoaineena sekä muina tuotteina. Nykyinen 2020-luvun yhteiskunta rakentuu edelleen suurelta osin maaöljyn varaan, mutta fossiilisten polttoaineiden käytön tulevaisuus on muuttunut yhä kiistanalaisemmaksi. (Saabiset symbolit paljastettiin ennen kuin atomienergiaa edes ajateltiin olevan käytännössä mahdollista.) Nyt näemme tässä uudessa symbolissa#68 kuvallisen viitteen siitä, mihin se johtaa väistämättä: teollisiin levottomuuksiin ja väkivaltaan. Rudhyarin mukaan ihminen on onnistunut raiskaamaan maata osoittaakseen voimansa ja tehostaakseen nautintojaan ja ylpeytensä tunnetta, mutta hallitseminen, konfliktit ja häiritsevät prosessit käynnistyvät väistämättä. 

Lakko tehtaassa

Kaksonen♊8° Lakko tehtaassa

Tämä symboli osoittaa tarpeen tai halun ruveta lakkoilemaan, kun tuntee olevansa hyväksikäytetty. Sinun pitää taistella oikeuksiesi puolesta, mahdollisesti myös ryhmän oikeuksien puolesta. Joudut toimimaan omien päämääriesi eteen, jos nykyinen tilanne on sellainen, ettet pysty käyttämään omaa luovuuttasi. Protesti. Päättäväisyyttä kieltäytyä ottamasta vastaan kahdesta vaihtoehdosta huonompaa. Ehdoista sopimista hyvän ratkaisun löytämiseksi. Oikeuksien ja parempien ehtojen peräämistä. Toveruus. Toiminta tai kieltäytyminen toimimasta. Tietää, milloin pitää sanoa ei.  


Avainsana on PROTESTI.  


Kielteisenä - jäädä kiinni toiveisiin, kykenemättömyyttä tehdä kompromisseja. Tyytymättömyyttä, luovuttamismielialaa.  Protestoi kaikesta. Ei huomaa palkkioita. Ahneutta.


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-erikoistunut- sosiaalinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset