tiistai 25. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#66

Keskiviikon Saabinen symboli kuvaa uskollisuutta siihen tietoon, joka varmistaa rikkauden ja voiman. Pinnallisesti käsitettynä tämä symboli voidaan ajatella viittaavan nykyajan ihmisen kyltymättömään vetovoimaan valtaan ja vaurauteen ja valmiuteen hyväksyä epäonnistumisriski. Rudhyarin mukaan sillä on syvempi merkitys, varsinkin jos se liittyy seuraavaan symboliin. Öljy on elävien materiaalien hajoamisen lopputulos. Öljynporaus voi edustaa yritystä tunkeutua kollektiivisen alitajunnan syviin kerroksiin ja herättää kerran arkaaisen psyyken voimat, jotka kukoistivat - esimerkiksi heimomaailman todellisissa seremonioissa, kenties tarinallisen Atlantiksen adeptien joukossa tai jopa viime aikoina esiintyneiden shamaanien ja noitien joukossa. Arkaaiset voimat voidaan "jalostaa" nykyaikaisiin tilanteisiin, mutta melkein väistämätön tulos on haitallisten jätetuotteiden vapautuminen - saastuttaminen.Tietoisuuden samoin kuin ihmisen hengittämän ilmapiirin saastuminen. Kaksosten♊ merkki kuvaa pohjimmiltaan kyltymätöntä uteliaisuutta ja innokkuutta tietoa kohtaan ja se on loogisesti "ihmisen" merkki (kaksoset). Toinen kaksosista pyrkii etsimään valtaa ja muinaisesta menneisyydestä saatua tietoa, toinen löytää elävän voiman ja viisauden lähteen, jota täydentää ikuisesti henkisen tietoisuuden ja rakkauden taivaallinen vuolas virta (vrt. seuraava symboli). 

Öljynporaustorni

Kaksonen♊6° Öljynporaus

Haluaa porautua asian ytimeen. Tähän liittyy jonkinlainen riski, samoin tarve yhteistyöhön niiden kanssa, joilla on kyky toimia tässä tilanteessa. Koska tulos on epävarma ja vaikea, auttaa sinnikkyys sinua. Opettele työskentelemään pimeässä. Materiaalisen tai henkisen rikkauden saavuttamista. Kunnianhimo. Psykoanalyysi ja psykoterapia.  Nykyisen tai menneen elämän tutkimukset. Öljy ja öljykaivot. Vastausten tutkiminen. Työ. 


Avainsana on KEINOTTELU. 


Kielteisenä - voimavarojen käyttämistä riskialttiiseen tai epävarmaan yritykseen.  Ystävien ja läheisten laiminlyönti samalla kun keskitytään vain oman edun tavoitteluun.


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-erikoistunut- sosiaalinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, 14. sosiaalisen tason viidensarjan:

Sarja14




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset