maanantai 24. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#65

Tämä symboli puhuu muutoksen kutsumisesta tai motivaatiosta muutokseen. Vallankumousta ja vallankumouksellisia on kaikkia muotoja ja kokoja; jotkut käynnistävät suuria muutoksia yhteiskunnassa, toiset pyrkivät enemmän järjestelmään ja luomaan miniuudistuksia omalla takapihallaan. Rudhyarin mukaan jokainen liike, joka ylittää yhden suunnan, aiheuttaa ajan myötä yhtä äärimmäisen liikkeen vastakkaiseen suuntaan. Tämä pätee erityisesti  symbolisoidun dualistisen mielen tasolla eläinradan Kaksosten♊ merkissä. Se, mikä on jäykästi sidottu muotoon ja sopimukseen, pyrkii räjähtämään muodottomuuteen. Se voi tapahtua väkivaltaisesti, jos se on sosiaalisesti sorrettu - vallankumouksen kautta tai psykologisella tasolla  psykoosin kautta vetäytymällä sisäänpäin mystiseen tilaan. 


Vallankumouksellinen kirja

Kaksonen♊5° Vallankumouksellinen lehti

Olet jo valmis muutoksiin, ja vaikket vielä ole aivan varma suunnasta, kuuntelet kaikkia ulkopuolisia viestejä. Kuuntele enemmän sisäistä ääntäsi muutoksen ja sen suunnan löytääksesi.  Tilanteen dramatisointi voi johtaa ylireagointiin, mutta jos et tee mitään,se voi johtaa hitauteen ja asiat pysyvät täysin ennallaan.  Ihmisen kyky tuoda esille innostuksensa, joka lähtee sisäisistä asioista, olivatpa seuraukset mitä hyvänsä. Kykyä painaa leimansa kaikkeen, mihin koskettaa.  Vapaudenkaipuuta. Haastava mahdollisuus.  Uudistuksen tarve. Haastavat näkymät. Rajoitusten rikkominen. Herättävät viestit ja uutiset. Sosiaaliset tai emotionaaliset syyt. Painokoneet. Julkaiseminen. Suuret ilmoitukset. 


Avainsana on KOSKETUS.  


Kielteisenä - riidanhaluisuutta. Meluisa. Häiritsevä. Vaativa muutos. Vanhat ja vanhentuneet uutiset.


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-erikoistunut- fyysinen-inspiroitunut.

 

Toiminallisen tason, 13. viidensarja on nyt esitelty:


Sarja13



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset