sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#64

Tämä on jo kolmas jouluaiheinen symboli, joka edustaa kaipuuta tilaan ennen älyllistä tietoisuutta. Rudhyarin mukaan egon hallitsema äly on ottanut kaiken, mitä läpikuultava mieli eli "lasipohjainen vene" (Kaksoset♊1°) oli nähnyt, ja antanut sille loogisen, rationaalisen muodon. Silti vanhat muistot lapsuudesta ja sen naiivi usko tunkeutuu joskus tietoisuuteen. Ne herättävät henkiin sen, mitä on  jäljellä esi-isien kuvista, joilla oli kerran suuri elinvoima ja vaikutus meihin. Misteli oli  pyhä druidille ja roomalaisille. Sarja punaisella ja vihreällä upealla kontrastillaan muistuttaa primitiivisempää ja maagisempaa värien tajua, josta myös Tiibetin taide on esimerkkinä. Nostalgia luonnollisemmille ja tunneorientoituneille arvoille on taipumus johtaa protestiliikkeeseen - siten yksilön tunteiden voimistumiseen, tai romanttiseen liikkeeseen, joka Euroopassa seurasi postklassista ja postrationalistista aikaa. Tämä on neljäs vaihe 13. viidensarjassa. Se muistuttaa kahdeksannen jakson neljännen vaiheen (Härkä ♉9 °) symbolia "Täysin koristeltu joulukuusi ”. Mutta elävä kokemus lapsuudesta on nyt vain pakkomielteinen tai nostalginen muisto. Se edustaa syvempiä arvoja ja toiveita, jotka on pakotettu takaisin kollektiiviseen alitajuntaan. Tässä symbolissa korostetaan perinnepohjaisten arkkityyppien arvoa "Löytö" -prosessin aikana ja paluuta  lähteeseen. 

Laakeri ja misteli

Kaksonen♊4° Laakeri ja misteli

Tämä symboli puhuu perheen ja juhlien ilojen jakamisesta. Säännöllisin väliajoin tulee aikoja, jolloin on tarpeen ottaa yhteyttä sukulaisiin, perheeseen tai koko ihmiskuntaan, että pystyisi havaitsemaan sen voiman ja ilon, jotka liittyvät niihin kulttuurin ja uskonnon siteisiin, jotka yhdistävät meitä. Vaikka eläisimme erillisinä, voi tämä side vahvistaa meitä jokaista. Perusiloihin palaamista.  Perheen ja ystävien juhlat. Yhteisön arvo. Yksinkertaiset eleet toisilleen. Lahjat. Joulu. 


Avainsana on RITUAALIT. 


Kielteisenä - ylimitoitettujen keinojen tai menetelmien käyttämistä onnellisuuden tai tarkoituksen löytämiseksi. Kiinnittää huomionsa vain pintapuolisuuksiin. Yksinäisyys.



Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-erikoistunut- fyysinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset