lauantai 22. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#63

Rudhyarin mukaan Tuileries'n ja Versailles'n puutarhat ovat tyypillisiä esityksiä klassisesta hengestä ja sen järjestyksen ja symmetrian tarpeesta. Ranskan kuninkaan, Ludvig XIV: n, hallituskausi seurasi renessanssia, joka oli täynnä innostusta uudesta löytämisen hengestä ja sisäisten ongelmien ajanjaksosta. Eurooppalaisen ihmisen kollektiivisen mielen aikaansaamat voitot oli vahvistettava reaktiona. Tällainen yhdistyminen johtaa yleensä toiseen ääripäähän - formalismiin ja usein kapea-alaiseen dualististen käsitteiden henkiseen kiteytymiseen. Taivaallisesta lahjapakkauksesta (symboli#62) on tullut paternalistinen itsevaltias - aurinkokuningas  "jumalallisella oikeudella".

Tuilerien puutarha

Kaksonen♊3° Tuilerien puutarha

Tämä symboli puhuu hienojen asioiden nauttimisesta elämässä; ylellisyys, suuret kartanot, hyvä ruoka, kauniit puutarhat, upea sosiaalinen elämä ja sekoittuminen yhteiskunnan eliitin kanssa. On aika nauttia oman ja ystävien hankkiman itseluottamuksen ja autoritaarisuuden hedelmistä. Vaikka et ole tullut toisia suuremmaksi tai paremmaksi, antaa tekemäsi työ sinulle mahdollisuuden jonkinlaiseen ylellisyyteen, mukavuuteen ja arvostukseen. Oletko tarpeeksi rento ja mukava voidaksesi rentoutua ja liittyä muiden kanssa nauttimaan kaikesta?  Muotojen ja traditioiden kunnioittamista. Muodon symmetria parhaimmillaan. Puutarhat. Patsaat ja suihkulähteet. Hyvä ruoka ja pullo viiniä. Politiikka. 


Avainsana on YLELLISYYS


Kielteisenä - elitististä käyttäytymistä, pomoilua. Odotetaan muiden tekevän kaiken. Luokkatietoisuus.


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-erikoistunut- fyysinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä9°

Päivän Saabinen symboli#39 on Koristeltu joulukuusi : Koristeltu joulukuusi Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä luoda sisäistä onnelli...

Suositut postaukset