torstai 20. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#61

Tänään aurinko siirtyy Kaksosten♊ merkkiin klo 22:40. 

Kaksonen♊ on eläinradan kolmas merkki, asteluvut 61˚ – 90˚. Kaksonen edustaa eläinradan kolmatta huonetta: oppimista, kommunikaatiota, naapureita, lähiympäristöä ja sisaruksia.   Kaksosten laatu on muuttuva, monipuolinen ja vakiintumaton. Elementti on ilma, joka edustaa ajattelua, päättelyä, asioiden ja ilmiöiden yhdistelyä, vakiintumaton. Hallitsijaplaneetta on Merkurius. Se edustaa älyä, ajattelua, mielen toimintaa, kepeyttä, nopeutta, liikkuvuutta, ajatusten ja tavaroiden vaihtoa. Aurinko on Kaksosten merkissä 21.5.-20.6.

Kaksosten vahvuuksia ovat nopeaälyisyys, ilmaisutaitoisuus, sanavalmius, kekseliäisyys, monipuolisuus, toisinaan lennokkuus, seurallisuus ja leikkisyys.  Kaksosen lahja muille ihmisille on herättää iloa ja kepeyttä, uteliaisuutta ja tiedonhalua, keventää vaikeita tilanteita huumorilla, kannustaa ja opettaa ajattelemaan ja puhumaan. Kaksosten tulisi kehittää mielen hallintaa ja keskittymiskykyään, syventymistä, malttia, harkintaa ja pitkäjännitteisyyttä.


Näkymä veden syvyyksiin lasipohjaisesta veneestä


Kaksonen♊1° Lasipohjainen vene tyynessä vedessä

Tarkastelet ajankohtaisia asioita hieman kauempaa, objektiivisesta näkökulmasta. Mahdollisesti tilanne ei ole sinulle luonnollinen, siksi tämä asema on turvallisempi - sekä sinulle että heille, joita seuraat. Kykyä nähdä asioita, joita ei yleensä näe. Selvänäkökykyä. Kykyä saada tietoa kollektiivisesta alitajunnasta. Elämän mahdollisuuksien arviointikykyä.


Avainsana on UTELIAISUUS.  


Kielteisenä - sosiaalisen turvallisuuden muurin pystyttämistä niin, että voi välttää joutumasta syvempien tunteiden ja vaikutusten vietäväksi. Päättämättömyyttä.


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-erikoistunut- fyysinen-kokeileva.


Tänää alkaa uusi "kohtaus" järjestyksessä viides ja sen nimi on LÖYTÖ Kaksosissa ♊ 1˚ – 15˚, taso on toiminnallinen ja viidensarja on jo 13.

Sarja13


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset