perjantai 21. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#62

Rudhyarin mukaan tämä Saabinen symboli kuvaa uskoa hengellisiin siunauksiin, jotka tulevat "sydämeltään puhtaille", joiden tietoisuus verrataan pienen lapsen viattomuuteen. Perinteisesti joulupukki, Santa Claus toimii "salaa" ja laittaa lahjat vaivihkaan lahjasukkaan. Kuvassa suomalainen joulupukki.

Joulupukki lahjoineen

Kaksonen♊2° Joulupukki täyttämässä vaivihkaa takan edessä roikkuvia sukkia

Tämä symboli kuvaa usein ihmisiä, jotka haluavat antaa lahjoja ja jakaa elämän hyviä asioita muille. Ponnistelusi tuottavat tulosta käytännön tasolla. Toiveiden täyttymistä tai ylenmääräisten kiitosten odottelua.  Lahjojen saamista tuntemattomista lähteistä. Saat aina sen mitä tarvitset, välillä hyvinkin erikoista kautta. Kuvaa myös sitä, että rituaalien kautta henkiset asiat pysyvät mielissä. Oletko antaja vai vastaanottaja?  Ne, jotka antavat, yrittävät todennäköisesti tehdä siitä yllätyksen. Ole ystävällinen ja hyväksy ne sekä antamasi että saamasi asiat, mutta ymmärrä, että jotkut saattavat epäillä, mitä todella tapahtuu, koska ei aina ole selvää, mitkä aikomukset ovat teon takana. Toiveet täytetty. Lahjat on jaettu. Äkillisiä yllätyksiä. Salaiset asiat. Nopea pako. Hyväntekeväisyys. 


Avainsana on YLENPALTTINEN


Kielteisenä - aitojen ilmaisujen salaamista hyödyttömän toiminnan taakse. Todellisten aikomusten peittämistä. Turha teeskentely. Yritetään päästä eroon jostakin. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-erikoistunut-fyysinen-herkkä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas28°

Päivän Saabinen symboli#28 on Pettynyt suuri yleisö : Pettynyt yleisö Dane Rudhyarin mukaan tässä symbolissa on kyseessä kypsän valmistautum...

Suositut postaukset