keskiviikko 12. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#53

Tämä symboli osoittaa runsaasti kauneutta, lahjakkuutta, rikkautta tai potentiaalisuutta.    Siinä yhdistyy luonnon jalokivet käsityötaitoon. 
Suuren symbolikirjan mukaan jalokivet ja puolijalokivet eivät ole pelkästään koruja, vaan ne ovat erityisesti väreillään ja muilla ominaisuuksilaan kiehtoneet ihmisten mielikuvitusta. Esimerkiksi kirkkaaksi hiottu kristalli on ollut hyveiden symboli. Vertauskuvina tärkeitä ovat erityisesti timantti, ametisti, jade, turkoosi, rubiini, safiiri ja smaragdi. Johanneksen ilmestyskirjassa (21:19-20) kerrotaan, että taivaallisen Jerusalemin muurin perustukset oli kaunistettu kahdellatoista erivärisellä jalokivellä. Astrologiassa jokaisella eläinradan merkillä on oma jalokivensä onnenkivenä, joskaan jalokivien ja tähtimerkkien vastaavuus ei kaikissa antiikin lähteissä ole täysin sama. Tavallisimmin onnenkivet lueteltiin seuraavasti: Oinas - verikivi, Härkä - smaragdi, Kaksoset - kirjavat kivet, Rapu - adulaari, Leijona - rubiini tai timantti, Neitsyt - berylli, Vaaka - akaatti, Skorpioni  ametisti, Jousimies - turkoosi, Kauris - onyksi, Vesimies -meripihka ja Kalat - korallit.

"Jalokivet"

Härkä♉23° Jalokiviliike

Maailman kaleidoskooppimainen kyky tuoda ihmiselle kaikkea, mitä hän tarvitsee. Kyvykkyyden tuomaa loistoa. Ymmärrä, että tarvitsemasi on joko käsillä tai saat sen pian. On aika antaa tunnustusta toisille ja ottaa itse vastaan tunnustusta. On hauska merkitä saavutukset kestävillä ja iloa tuovilla arvoesineillä ja koruilla. Lahjakkuutta, rikkautta, palkintoja. Mielikuvien muotoileminen suuremmaksi ideaksi. Täydellistymistä tai loistavaa esiintymistä. Korut, kivet, kulta, hopea.


Avainsana on SUOJELU.


Kielteisenä: Haluat enemmän kuin oman osuutesi palkkioista, vaikka jaettavaa on paljon. Ahneutta. Kateellinen toisten menestyksestä. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-yleistävä-sosiaalinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä12°

Päivän Saabinen symboli#42 on Näyteikkunaostoksilla : Näyteikkuna Nuorekkaan egon kiehtovuus kulttuurinsa tuotteisiin.  Tämä symboli kuvaa  ...

Suositut postaukset