torstai 13. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#54

Rudhyarin mukaan varhaisen Amerikan mytologiassa intiaani edustaa "villiä", joka on lähellä luontoa ja jota johtaa alkeelliset vaistot. Valitettavasti nykyinen vuosisadamme on paljastanut, että niin kutsuttu sivistynyt ihminen kykenee paljon julmempiin kidutuksiin ja hävittämiseen. Tämä neljänteen vaiheeseen liittyvä symboli näyttää tarkoittavan, että väkivalta ja aggressiivisuus on osa ihmisluontoa. Tunteiden tasolla on syvälle juurtunut identiteetti ja erityinen kulttuuri, joka vaatii pitämään muiden kulttuurien miehiä potentiaalisina vihollisina. Tunnetasolla ihmisen on ilmeisesti vielä uskottava selviytymisen väkivaltaan.

Itse tunnen intiaanikulttuuria vähän, mutta olen tutustunut jonkin verran Maya-astrologiaan. Tänään torstaina on Magneettisen 1 Käärmeen päivä. Voit laskea oman Mayan merkkisi Mayanmajix TZOLKIN sivulta. Lisäsin linkin myös Hyödyllisiin linkkeihin.  Maya-intiaanit käyttivät Tzolkin kalenteria, jossa on 20 eri merkkiä ja 13 sointua, yhteensä yksi kalenterinkierto kestää 260 päivää.


Maya-astrologian Tzolkin kalenteri

Härkä♉24° Intiaanisoturi ratsastamassa, ihmisten päänahkoja roikkuu vyöllä

Tämä symboli kuvaa henkilöä, joka ottaa omansa voimalla. Saat huomiota johtamistaidollasi, otat uusia riskejä. Riskinotosta saat palkkion, jota toiset ihailevat. Vaatia itselle omaa asemaa. Taistelu oman alueensa puolesta. Tässä on kuitenkin oltava varovainen, koska "me tai he"-mentaliteetti voi johtaa ongelmiin kaikilla tasoilla. Ole vahva ja hyvä "komentaja", mutta älä käytä hyväksi muita tai anna toisten käyttää itseäsi hyväkseen. Omien voimien kurinalainen käyttö. Palkinnot valloituksesta. Voiton merkkejä. Perusvaistot. Alueellisuus. Reviirin puolustamista.  Klaanin tai ryhmän riskit. 

 

Avainsana on KOMENTO


Kielteisenä - kehua voitoillaan.  Toisen hallitsemista ja säälimättömyyttä. Menestyksen osoittaminen muiden pelottelemiseksi. Hallitseminen ja armottomuus. Aggressiivisuutta. Perusviettejä.  Testosteroni. Sotarikokset.



Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-yleistävä-sosiaalinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset