tiistai 11. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#52

Tiistain symboli kuvaa hengellistä inspiraatiota, joka tulee yksilölle kriisin voittamisesta. Kyyhkynen, joka lentää levottomien vesien yli, muistuttaa meitä myös Nooan arkin tarinasta. Nooa kohtasi rohkeasti vedenpaisumuksen tottelemalla täysin Jumalan kehotuksia. Kyyhkynen tuo rauhaa, suojaa ja hyvää sanomaa apua tarvitseville.  

Kyyhkynen meren yllä

Härkä♉22° Valkoinen kyyhkynen lentämässä yli sameiden vesien

Symboloi ihmisen hengen yhteyttä korkeampiin voimiin, vaikkei ihminen itse olisi edes tietoinen siitä. Suojelu ylettyy myös käytännön tasolle niin pitkälle kuin se halutaan ottaa vastaan. Saatat joutua siirtymään pimeään puoleen saadaksesi järjestystä ja turvallisuutta ihmisten elämään. Vaikka ympärillä voi olla ongelmia, pystyt nousemaan tämän yläpuolelle ja löytämään turvallisen maaperän. Vaikka katoaisitkin toisten näkyvistä hetkeksi ja saat heidät tuntemaan, että olet hylännyt heidät, palaat ja ohjaat heidät turvallisemmille vesille. Huolten karkottamista henkisyyden avulla. Profeetallinen tehtävä.   Viestit ja rauhan symbolit. Tavoitteiden saavuttaminen. Levottoman mielen rauhoittaminen. Lunastus ja toivo.  


Avainsana on JOHDATUS


Kielteisenä - huolet painavat sinua, mutta kuitenkaan et halua toisten apua. Liian kiinni huolissa. Lohduttomuus. Uppoutuu liikaa tilanteisiin.


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-yleistävä-sosiaalinen-herkkä.

Ps. Tänään on myös uusikuu Härässä  21°17'!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas30°

Päivän Saabinen symboli#30 on Sorsapoikue ankkalammella : Sorsat lammella Tämä symboli kertoo perheistä ja lapsista, sekä yhdessä olemisesta...

Suositut postaukset