maanantai 10. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#51

Maanantain Saabinen symboli kehoittaa meitä opetteleen erottamaan mikä kulttuurissa ja uskonnossa on meille henkilökohtaisesti merkityksellistä. Rudhyarin mukaan tämä symboli herättää perinteisen käytännön, kun tarvitset ohjausta: avaa satunnaisesti pyhä kirja (kristityille Raamattu) ja aseta spontaanisti sormi johonkin kohtaan kirjaa.  Olemme osa kulttuurisuskonnollista kokonaisuutta, ja jokaisella kokonaisuudella on viesti monista osistaan, jos on valmis alistamaan oman tahtonsa kokonaisuuden suurelle merkitykselle ja kohtalolle. 

Sormi osoittaa riviä kirjasta

Härkä♉21° Sormi näyttää riviä avoimesta kirjasta

Otat asiat liian kirjaimellisesti. Mielenkiinto ja tarkoitus kohdistavat huomion olennaiseen niin, että tajuat nopeammin mahdollisuuksiasi. Asiat eivät suju aivan niin hyvin kuin haluaisit, vaikka luulit, että kaikki on hallinnassasi. Jotkut yksityiskohdat kaipaavat vielä hiomista. Joku kertoo sinulle, mitä on jäänyt tekemättä. Etsiä johtolankoja. Mieti, mikä on todella tärkeätä.  Merkittävien kirjoitusten lukeminen. Käyttöohjeet. Asianajajat ja laki. Oraakelit ja synkronismit. Muistoja. 


Avainsana on VAHVISTUS 


Kielteisenä - pakollisten asioiden tekemistä ja ohjeiden pakollista noudattamista. Automaattisia reaktioita. Toisten sokeaa tottelemista. Liian suuri riippuvuus toistuvista symbolisoinneista voi johtaa skitsoidiseen tilaan, jossa syntyy subjektiivinen riippuvuus merkkeistä. Uskonnollinen fundamentalismi.


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-yleistävä-sosiaalinen-kokeileva.


Tämä on symbolisen 11. viisinkertaisen sarjan ensimmäinen vaihe - se aloittaa uuden sosiaalisen tason viiden sarjan:


Sarja11





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset