sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#50

Sunnuntain Saabisessa symbolissa pilvet lipuvat pitkin taivasta. Tämä symboli viittaa tunteeseen siirtymisestä eteenpäin liian nopeasti, mahdollisesti maadoittumatta  tai ankkuroitumatta ympärillä tapahtuvaan todellisuuteen. 

Pilvet lipuvat taivaalla


Härkä♉20° Pilvet lipuvat pitkin taivasta

Pilvet kiirehtivät tuulessa. Elämän ohi kiitämistä. Jäätkö miettimään riittävästi kokemuksiasi? Jumalainen tasapaino elämän myllerryksessä. Hengen keveys ja sielun vapaus. Tasapainon löytäminen kriisissä. Tuntuu siltä kuin näkymättömät voimat kuljettaisivat sinua, etkä oikein hallitse tilannetta. Ehkä kuljet jonkin mahdollisuuden ohi liian nopeasti tai käytät liikaa voimia etenemisen vastustamiseen. Pakenemismahdollisuudet tai inspiraatio.  Nauti tilanteesta, mutta valmistaudu palaamaan ja viimeistelemään asioita. Inspiraation tuomia mahdollisuuksia. Säämuutokset.


Avainsana on HALTIOITUMINEN


Kielteisenä - edetä liian nopeasti. Energian tuhlaamista juoksemalla epäolennaisen perässä. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-yleistävä-fyysinen-inspiroitunut.


Tämä on 10. viisinkertaisen sarjan viimeinen vaihe. Se päättää prosessin, jonka tuloksena yksilön tulisi löytää oma vakiintunut, alkuperäinen luonteensa, vastaanottamalla yliluonnollisten voimien siunaukset. 


Sarja10



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas10°

Päivän Saabinen symboli#10 on Tiedemies antaa vanhalle kuvalle uuden merkityksen: Vanha kuva - uusi merkitys Tietoisuudessa herää halu muoto...

Suositut postaukset