lauantai 8. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#49

Tämä Saabinen symboli kuvaa uuden potentiaalin nousua kriisin jälkeen. Ego-mieli on tyhjentynyt ja valo on vapauttanut tietoisuuden kiintymyksestään ja vanhoista tukkeutumista. Koska tämä on neljännen vaiheen symboli, löydämme siitä ratkaisun siihen, miten lähestyä mitä tahansa uutta elämänvaihetta. Rudhyarin mukaan "Tekniikka" on yksinkertaisesti: "Anna äärettömän potentiaalin toimia rajoittamattomassa spontaanuudessa. Tämä tarkoittaa, että olet saavuttanut tilan, jossa tietoinen, rationaalinen ego ei ole enää hallitseva tekijä."


Härkä♉19° Merestä kohoaa uusi mantere

Sinut potkaistaan uuden mahdollisuuden alkuun. Mutta vaaditaan ponnistuksia, että maan saa kukoistamaan ja tuottamaan. Uusi jakso on alkamassa. Aiemmin tekemäsi on johtanut sinut tähän, mutta näihin uusiin alkuihin on vastattava uudella tarkoituksella ja mahdollisuudella. Äkilliset kyvyt tai pyrkimykset. Uusia suuntauksia ja tapoja olla. Atlantis ja muinaiset vedenalaiset kaupungit. Vieraat kansat.


Avainsana on OMAPERÄISYYS


Kielteisenä - aina uutta etsimässä etkä käytä energiaasi olemassa olevan parantamiseen. Olla jatkuvasti kiihtyneenä. Oikullisuutta.


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-yleistävä-fyysinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset