perjantai 7. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#48

Rudhyarin mukaan perjantain Saabinen symboli  kuvaa ego-tietoisuuden puhdistusta. Tässä yhteydessä kannattaa muistaa kaksi edellistä Saabista symbolia#46 ja #47. Nuoruuden innostuksessa ihmisluontoa koskevat perinteiset opetukset nähdään yleensä taisteluna "hyvän" ja "pahan" välillä. Symboli ehdottaa, että todellinen vihollinen on mielessä; se on ego ja sen kiinnittyminen hallinnan tunteeseen tai omaisuuteen. Mieli näkyy "laukun" kaltaisena, nyt tyhjänä ja sitä on välillä tuuletettava auringonvalossa, mutta "Ikkuna" on ensin avattava ja laukku tyhjennettävä. 

Nainen puistelee rinkkaa ikkunasta

Härkä♉18° Nainen pudistelee laukkua huoneensa avoimesta ikkunasta

Tämä symboli puhuu sekaannuksen selvittämisestä ja puhdistamisesta sekä ilman ja valon tuomisesta tilanteisiin. Se symboloi usein psykoterapiaa ja muita oman avun tieteenaloja, jotka puhdistavat mielen, tunteet ja sielun. On aika miettiä tapojaan ja tottumuksiaan. Asioiden hautominen aiheuttaa haitallisia tukkeutumia. Kaapit on puhdistettava vanhojen tapojen ja rutiinien ohella. Pitämällä kaiken sisälläsi saatat aiheuttaa sotkua, joka rajoittaa sinua. Tuo nämä asiat ulkomaailmaan ja katso, ovatko ne päivänvalossa edelleen merkityksellisiä, pidä käyttökelpoinen ja heitä turhat ja vanhat asiat pois. Tuuleta ajatuksiasi. Menneisyyden taantumat tai muistot. Uusiutuminen. Remontit. Päästä auringonpaistetta sisään. 


Avainsana on PUHDISTAUTUMINEN


Kielteisenä - odottaa toisten ottavan asian esille. Tyytymättömyyttä asioiden nykytilaan ja kykenemättömyyttä tehdä asialle mitäänVanhat tai vanhentuneet asiat ja muistot. Loputon vanhojen asioiden märehtiminen. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-yleistävä-fyysinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas10°

Päivän Saabinen symboli#10 on Tiedemies antaa vanhalle kuvalle uuden merkityksen: Vanha kuva - uusi merkitys Tietoisuudessa herää halu muoto...

Suositut postaukset