keskiviikko 5. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#47

Torstain symboli kuvaa taistelun hyvän ja pahan voimien välillä. Vaikka meillä kaikilla on omat ajatuksensa oikeasta ja väärästä, tämä symboli osoittaa halun mennä vastavirtaan ja tuoda valoa ja rakkautta tilanteisiin, jotka näyttävät pimeiltä tai pahaenteisiltä. Suuren symbolikirjan mukaan soihtu on vertauskuvana muutakin kuin valon lähde. Siinä on mukana leimuava tuli, johon liittyy mielenilmaisuja. Palavilla soihduilla on ollut merkittävä rooli myös mysteerikulteissa. Palavaa soihtua on pidetty Jumalan viisauden symbolina. Miekka on vallan symboli.   Miekan symbolista merkitystä olen jo kirjoittanut Saabisen symbolin#343 Kalat♓13° kohdalla blogissa 1.3.2021.

Taistelu "miekkojen " ja "soihtujen" välillä

Härkä♉17° Taistelu ”miekkojen” ja ”soihtujen” välillä

Olet umpikujassa jonkin asian suhteen etkä enää oikein tiedä itsekään, miksi olet tekemässä tätä. Toisten valistaminen aiheuttaa usein vastustusta. Usein käytännön tarpeiden ja niiden taustalla olevien syiden välillä on ristiriita. Saatat löytää itsesi joskus kiinni siitä, mitä yrität saavuttaa, ja olet unohtanut miksi.  Valta taistelee valoa vastaan. Ympärillä on usein korruptiota, mutta pyrkimys tuoda 'valaistumista' ihmisille kohtaa usein vakavaa vastarintaa.  Väitteet ihanteista. Inkvisitio. Ristiretket. Kynä on voimakkaampi kuin miekka. Media. Sodat. 


Avainsana on PÄÄTTÄVÄISYYS


Kielteisenä – toisten hallitseminen vallankäytön, ei sisäisen valon avulla. Suuryritysten ja yksilöiden edut. Propaganda. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-yleistävä-fyysinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset