tiistai 4. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#46

Keskiviikon Saabinen symboli aloittaa uuden 15 asteen kierroksen Härän♉ loppupuolen asteissa 16° - 30°. Se on 4. järjestyksessä ja rakenne nimeltään.


Suuren symbolikirjan mukaan avain kuvaa avaamista ja sulkemista sekä haltijansa valtaa "sitoa ja vapauttaa", siksi vanhalle miehelle on tärkeää löytää mysteerion avain. Tässä symbolissa lienee kysymys "tiedon avaimesta", joka voi kuvata sekä tiedon merkitystä ihmisen vapauttajana että pyrkimystä pitää muut asioista tietämättöminä ja siten hallita heitä.  Apostoli Pietarille annettiin taivaanporttien avaimet, alkuaan siinä oli kysymys seurakunnan sisäisestä kurinpidosta. Vanhan kansanperinteen mukaan aviovaimon tunnuksena oli vyössä oleva avainnippu. Hänellä oli avainten valta talon kaappeihin ja ruokavarastoihin. Rakastavaisilla on toistensa sydämen avaimet hallussa. 

Vanha mies miettii mysteerion avainta


Härkä♉16° Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi

Kykenemättömyys ratkaista ongelma on ohimenevää. Saatat tuntea, että kukaan ei kiinnitä huomiota neuvoihisi tai viisauteesi, mutta syynä ei ole viisautesi, se voi olla lähestymistapasi yhdistettynä kuuntelijoiden tietämättömyyteen. Ehkä ne, jotka yrität tavoittaa, eivät ole vielä valmiita tiedoille tai he tuntevat sen vaistomaisesti. Jo se, että etsii ratkaisua, on merkki siitä, että ongelma ratkeaa, kun sen aika on. Joskus on parempi opettaa omalla esimerkillä kuin yrittämällä suostutella muita. Kannattaa kokeilla uutta lähestymistapaa. Erilaisten ihmisten yhdistäminen yhteiseen tarkoitukseen. Viestit ja opetukset. Mysteerien paljastuminen.  


Avainsana on ITSEPINTAISUUS.  


Kielteisenä - suuret luulot itsestä tai et ole tajunnut, mitä kuulijasi haluavat. Olet väärään aikaan liikkeellä. Liioiteltu mielipide tiedon merkityksestä. Palautteen puute.


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-yleistävä-fyysinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, toiminnallisen 1. tason, viiden asteen sarjan:


Sarja10



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset