tiistai 27. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#39

Päivän Saabinen symboli on joulukuusi, vaikka se ei oikein tunnu sopivan huhtikuun symboliksi!  Suuren symbolikirjan mukaan puut yleensä nähdään "kahden maailman olentoina" - juuret maassa ja oksat kurottavat kohti taivasta. Kuusi on liitetty myös luonnonhaltija Paniin. Myöhemmin kuusi on tullut suosituksi joulupuuksi. Pitkäikäisyytensä ja lujuutensa vuoksi kuusi on myös uskollisuuden ja kestävyyden vertauskuva.  

Koristeltu joulukuusi Oulussa

Härkä♉9° Koristeltu joulukuusi

On aika hyväksyä sukulaisuussuhteensa, juhlat ja kulttuuritraditiot. Antaa vaikeiden aikojen olla mennyttä. Ryhmätoiminta tuo kaikille iloa, jos päästää toiset riittävän lähelle. Vaikka et tuntisikaan toisia tai osallistuisikaan täysipainoisesti, ilo tarttuu sinuunkin. Lahjojen antamista ja vastaanottamista.  Kulttuurin hedelmistä nauttiminen. Sisäistä lämpöä vaikka ulkona olisikin kylmä. Perhe ja ystävät. Enkelit. 


Avainsana on VERTAUSKUVA.


Kielteisenä - näytellä onnellista ja menestynyttä kulissien avulla. Yksinäisyys. Täyttymätön kaipuu perheen yhteenkuuluvuuteen. Kaupallisuus.


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-erikoistuva-sosiaalinen-vastuuntuntoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas30°

Päivän Saabinen symboli#30 on Sorsapoikue ankkalammella : Sorsat lammella Tämä symboli kertoo perheistä ja lapsista, sekä yhdessä olemisesta...

Suositut postaukset