maanantai 26. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#38

Tiistain Saabisessa symbolissa lojuu kelkka lumettomassa maassa.Tämä symboli tarkoittaa, että "ajoneuvo" on olemassa, mutta sitä ei voi tällä hetkellä hyödyntää. Vuodenaikojen vaihtelu. Kulutatko energiaa yrittäen saada asiat toimimaan vaikeissa olosuhteissa? Voit usein ruokkia asioita hyödyntämällä mielikuvitustasi tai improvisoimalla. Saatat joutua joskus odottamaan, kunnes aika on oikea, jotta sinulla on "polttoainetta" tehtävän suorittamiseen.


 Härkä♉8° Lumettomassa maassa lojuva kelkka

Saatat kokea, että joku on hylännyt sinut, kun hän ei enää tarvitse apuasi. Tai sinulta on jäänyt taakse jokin ihminen, joka ehkä nyt odottaa yhteydenottoasi.  Ehkä työmenetelmäsi eivät sovellu juuri tähän aikaan. Sisäiset mielikuvasi antavat sinulle energiaa. Odota ajan kypsymistä, silloin saat mitä tarvitset, saat energiaa työn tekemiseen loppuun. Riippumattomuutta ulkoisista olosuhteista. Tulevan ennakointia. Ei ole rahaa tai resursseja eteenpäin. Oikean ajoituksen arvo. 


Avainsana on OMAVARAISUUS.


Kielteisenä - yrität väkisin saada asioita eteenpäin, vaikka tiedät, ettei sen aika ole vielä tullut. Jonkin ihmisen laiminlyöntiä. Puuttuvat yhteydet. Oikea asia väärässä paikassa.


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-erikoistuva-sosiaalinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset