lauantai 24. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#36

Sunnuntain Saabinen symboli kuvaa erillisyyden voittamista yhteistyön avulla. Rudhyarin mukaan puutteesta ja yksinäisyydestä kärsivä henkilö voi saada uutta sisältöä tunne-elämäänsä osallistumalla yhteisön yhteiseen projektiin. Kaikki suuret haasteet tarkoittavat perusvaikeuksien voittamista. On otettava askel eteenpäin, mutta kuilu kohtaa kehittyvän ihmisen. Se ei ole enää henkilökohtainen tyhjiö - "avoin hauta" - vaan kuilu, joka on olennainen osa "maata" johon ihmisen evoluution on edettävä. Yhteys on rakennettava kollektiivin voimalla, ryhmän tai koko yhteisön, menneisyyden perinnön perusteella. Rakennettu, ihmisen tekemä silta kollektiivinen yhteisin ponnistuksin osoittaa ihmisen kyvyn voittaa ESTEET evoluution jatkuvuuden  saavuttamiseksi.

Riippusilta


Härkä♉6° Riippusilta syvän rotkon yli

Tämä symboli puhuu kyvystä tai välttämättömyydestä olla silta itsellesi tai muille ihmisten, asioiden, paikkojen tai ymmärryksen yhdistämiseksi. Ihmiset, jotka toimivat siltana, tarjoavat suurta palvelua muille, koska ne mahdollistavat rajoitusten voittamisen ja eteenpäin siirtymisen. Ei tunnu olevan mitään tietä löytää vastausta. Sillan rakentaminen vaatii aikaa, energiaa ja apua. Mutta kun silta on valmis, ei rotko enää ole vaarallinen. Erosta toipuminen. Jatkuvuuden rakentamista. Ongelmien ratkaisemista. 


Avainsana on KANAVOINTI


Kielteisenä - asian kiertämistä, kun ei uskalla pyytää apua tai ei uskalla kohdata asiaa suoraan. Uhkarohkeutta. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-erikoistuva-sosiaalinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden sosiaalisen tason viiden sarjan.


Sarja8


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset