perjantai 23. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#35

Lauantain Saabinen symboli kuvaa kaikkien aineellisten ja sosiaalisten siteiden pysyvyyttä. "Kaikki luonnolliset yhdisteet hajoavat", sanoi Buddha. Jäljelle jää tyhjyys  - "avoin hauta", joka lopettaa kaikki siteet. Tyhjyys on suuri haaste: Mitä seuraavaksi? Aloittaminen on aloitettava alusta ja, mikäli mahdollista, "korkeammalla" eli osallistavammalla ja universaalilla,  vähemmän egosentrisella tasolla. 

Leski avoimella haudalla

Härkä♉5° Leski avoimella haudalla

Kuvaa konkreettisten asioiden pysymättömyyttä aina silloin kun antaa todellisuuden tulla pysähtyneessä muodossa keskipisteeksi.Tämä symboli puhuu menneisyyden asioista, jotka joskus estävät edistymisen nykyisyydessä tai tulevaisuudessa. Älä anna menetyksen masentaa itseäsi äläkä hylkää kaikkea. Suru pitää surra, mutta mennyt on mennyttä, eikä sitä saa takaisin luopumalla itse elämästä. On aika luoda hauta umpeen ja antaa menneiden olla. On aika siirtyä eteenpäin. Vähittäinen tajuaminen, että materia on illuusiota. Kykyä jättää taakseen pettymykset sillä matkalla, joka liittyy itsensä löytämiseen.   Irtipäästäminen. Menneisyyden puhdistaminen.Sureminen. Irtisanomiset. Lahjat, joita menetys ja ero voivat tuoda.


Avainsana on UUDELLEEN ORIENTOITUMINEN.


Kielteisenä - kuluttaa aikaa miettimällä menneitä mahdollisuuksia. Jatkuva sureminen. Ei osaa päästää irti. Turhautumista omasta kyvyttömyydestään tai antautumista sille. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-erikoistuva-fyysinen-inspiroitunut.


Härän♉ asteluvut 1 - 5 eli toiminnallisen tason viiden sarja7 on nyt esitelty.Tämän päivän symboli on sarjan viides, ratkaiseva vaihe, joka käsittelee juurielementtejä ja perustoimintoja. Lopputulos  saattaa vaikuttaa kielteisiltä, mutta se avaa oven itsensä uudistumiselle.  


Sarja7




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä9°

Päivän Saabinen symboli#39 on Koristeltu joulukuusi : Koristeltu joulukuusi Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä luoda sisäistä onnelli...

Suositut postaukset