torstai 22. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#34

Perjantain Saabisessa symbolissa on kultaruukku sateenkaaren päässä. Suuren symbolikirjan mukaan sateenkaari on monissa kulttuureissa tulkittu Jumalan viestiksi, jonka sisältö on koettu myönteisenä. Kreikan mytologiassa Iris oli sateenkaarijumalatar, joka kulki Olympos-vuorelta eri puolille välittämään Zeuksen ja Heran käskyjä. Iris on kuvattu siivekkäänä olentona kädessään Merkuriuksen sauva ja iirismäiset sadepisarat koristivat hänen pukuaan. Keskiajan kristillisessä symboliikassa sateenkaarella oli kolme pääväriä: sininen kuvasi vedenpaisumusta, punainen maailmanloppua ja vihreä uutta maata. Toisen tulkinnan mukaan värejä oli seitsemän, kuten sakramentteja tai Pyhän Hengen lahjojen vertauskuvia. Lisäksi sateenkaarta pidetään taivaan ja maan sovintoa kuvaavana mariasymbolina. Kiinalaisen perinteen mukaan sateenkaari kuvaa jinin ja jangin yhteyttä. Eurooppalaisessa kansanperinteessä sateenkaari ennustaa rikastumista tai aarteen löytämistä.

Kultaruukku sateenkaaren päässä

Härkä♉4° Kultaruukku sateenkaaren päässä

Yhdistä sisäiset ajatuksesi älylliseen tietoisuuteesi niin, että voit käsitellä niitä tunteita, joista haluaisit kertoa jollekin. Sateenkaari ei kerro kultaruukusta vaan siitä ihmeestä, että kaari yhdistää taivaan ja maan. Luovat pyrkimykset palkitaan. Rikkautta on tulossa jossakin muodossa. Luova toiminta.  Sisäinen varmuus pysyä valitsemallaan tiellä.


Avainsana on USKO.


Kielteisenä - helppojen ja houkuttelevien ratkaisujen etsimistä. Pelkän mielikuvan perässä juoksemista. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-erikoistuva-fyysinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset