keskiviikko 21. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#33

Torstain Saabinen symboli on apilaniitty. Suuren symbolikirjan mukaan kukka on yleismaailmallinen nuoruuden symboli. 1800-luvun alkupuolella oli Keski-Euroopassa porvarispiireissä tapana lähettää toisille viestejä erilaisin "kukkasanomin", etenkin rakastavaisten kesken.  Eri kukilla on eri vertauskuvallisia merkityksiä. Nelilehtinen apila tuo onnea ja peltoapila tarkoitti "Kerro minulle, milloin saan taas nähdä sinut?" 

Kukkaniitty


Härkä♉3° Luonnonkivistä tehdyt askelmat johtavat kukkivalle apilaniitylle

Tämä symboli osoittaa usein mukavuutta, ylellisyyttä, rikkauksia, kauneutta ja hyviä asioita elämässä. Luonto, lepo, nautinto, toiveikkuus. Täyttymyksen hetki on lähellä, mutta vielä on pieni kynnys ylitettävänä. Jatka alkamaasi suuntaan, seuraa vaistosi ääntä niin saavutat etsimäsi rauhan. Inspiraation tuomia mahdollisuuksia. Näköalan asteittaista laajentamista. Harmonia. Yltäkylläisyys. Ravintoa. Pienet ponnistelut johtavat suuriin tuloksiin. 


Avainsana on TOIVEIKKUUS.


Kielteisenä - mennä siitä, mistä aita on matalin. Jättää asia juuri silloin kun on saavuttamassa sen. Miettiä vain ponnistelun aiheuttamaa vaivaa, kun pitäisi suuntautua lopputulokseen.


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-erikoistuva-fyysinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset