tiistai 20. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#32

Keskiviikon Saabinen symboli kuvaa myös luonnonilmiöitä. Suuren symbolikirjan mukaan ukkonen tulkitaan monissa kulttuureissa taivaallisten olentojen tai jumalien ääniksi. Usein se on käsitetty ilmaisuksi jumalten vihasta tai kosmisen järjestyksen häiriintymisestä. Tunnetuimpia ukkosen jumalia ovat Zeus Keraunos ja Tor, Kalevalassa Ukko - ylijumala.

Ukkosta ilmassa


Härkä♉2° Ukkosen tuntua ilmassa

Tämä symboli tarkoittaa myrskyjä, sähköisiä välähdyksiä ja kirkkautta. Päivä ei muodostukaan siksi, miltä se aamulla näytti. Ilmassa on jännitystä ja mahdollisesti jonkin asian loppuminen, mutta puhdistavaa sadetta ei vain tule, ja tilanne näyttää pysähtyneeltä. Jos voit ajatella selkeästi, pystyt taas kontrolloimaan tilannetta. Intuition välähdyksiä voi tulla tästä energiasta. Tasapainon menettämisen pelkoa silloin, kun ihminen kohtaa maailmankaikkeuden voimat. Kunnioitus luonnonvoimille. Hermostuneet reaktiot. Oikosulut ja sähköviat. Oivalluksia. Energian puhkeaminen. Kuumat aallot. 


Avainsana on TRANSFORMAATIO.


Kielteisenä - antaa pelon jähmettää silloin, kun pitäisi toimia, esiintymispelkoa. Hetkelliset asiat häiritsevät sinua. Sähkökatkot. Asiat muuttuvat nopeasti. Hallinnan menettäminen.


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-erikoistuva-fyysinen-herkkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä9°

Päivän Saabinen symboli#39 on Koristeltu joulukuusi : Koristeltu joulukuusi Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä luoda sisäistä onnelli...

Suositut postaukset