maanantai 19. huhtikuuta 2021

Aurinko siirtyy Härkään

Härkä on toinen eläinradan merkki (asteluvut 31˚ - 60˚). Eläinradan toinen huone kuvaa henkisiä voimavaroja, taitoja ja kykyjä, sekä rahaa ja omaisuutta, myös rakkautta ja arvoja. Härkä edustaa kiinteää laatua, Härän toimintapa on periaatteellinen, tinkimätön ja hellittämätön. Härän elementti on maa se tuo Härälle kestävyyttä, käytännöllisyyttä ja organisointikykyä.  Härän hallitsijaplaneetta on Venus, joka edustaa rakkautta, kiintymystä, harmoniaa, taiteita, esteettisyyttä, hedelmällisyyttä, naisellisuutta, mielihyvää ja aistillisuutta. Aurinko on Härän merkissä ajalla 20.4.-20.5. Aurinko siirtyy Härkään jo 19.4. myöhään illalla vähän ennen puoltayötä.

Härkä on vahva, sisukas, rauhallinen, kärsivällinen, järkevä, luotettava, ystävällinen, hyväntahtoinen, oikeudenmukainen, käytännöllinen, uuttera ja tinkimätön.  Härkä voi opettaa muille merkeille huolehtimaan aineellisesta perusturvasta ja käytännön elämän ja kehon tarpeista; antaa käytännön neuvoja, opettaa käyttämään tervettä järkeä.  Härän merkin edustajien tulisi kehittää joustavuutta, uskallusta, opetella luopumista, hellittämistä, halua muuttua ja uudistua; henkisen perusturvan löytäminen ja liiallisesta itsepäisyydestä luopuminen. (Hirvonen 2001, 42)

Kirkas vuoristopuro

Härkä♉1° Kirkas vuoristopuro

Tämä kuvaa valtoimenaan kulkevaa sielua, sen puhtautta ja kirkkautta, kun se tulee todellisesta voimanlähteestään. Henkisyytesi virkistää, uudistaa ja nuorentaa sinua. Jos teet työsi kesyttömällä elämänvoimalla, se rikastuttaa myös läheistesi elämää. Edelläsi on kulkenut monia, olet tulosta heidän työstään. Liityt traditioon ja voimaan. Energian liikkuminen, virkistyminen.


Avainsana on KEKSELIÄISYYS


Kielteisenä - ylipursuavaa intoilua.


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-erikoistuva-fyysinen-kokeileva.


Härkä♉1°  on Saabinen symboli#31 ja se aloittaa uuden toiminnallisen tason viiden sarjan, joka on järjestyksessä jo 7.

Sarja 7





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä5°

Päivän Saabinen symboli#35 on Leski avoimella haudalla : Leski haudalla Kaikki mikä on fyysistä kuolee. Meillä on oltava kyky vapauttaa kii...

Suositut postaukset