torstai 8. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#21

Nyrkkeily on kamppailu-urheilulaji, jossa kaksi kilpailijaa ottelee köysillä ympäröidyssä kehässä ja yrittää lyödä vastustajaansa nyrkkeilykäsineillä suojatuilla nyrkeillään. Nyrkkeily oli mukana Olympian kisojen ohjelmassa ensi kertaa vuonna 688 eKr. Ensimmäiset säilyneet nyrkkeilyn säännöt ovat antiikin Kreikasta. Tuolloisen antiikin kreikkalaisnyrkkeilyn otteluissa ei ollut eriä, vaan ottelu jatkui niin kauan kunnes vastustaja luovutti tai oli kykenemätön jatkamaan. Antiikin ajan suurissa urheilukilpailuissa valtaosa ottelijoista oli rikkaista ja arvostetuista suvuista. Nyrkkeilyä on kuvattu laajalti kreikkalaisessa kirjallisuudessa, muun muassa Homeroksen Iliaassa. (Wikipedia)


Nyrkkeilijä (Kuvapankkikuva)

 Oinas♈21°  Nyrkkeilijä saapumassa kehään

Taistelu alkaa, mutta muista arvokkuus ja säännöt. Sääntöjä pitää noudattaa. Yleensä ulkopuoliset arvioivat taistelun lopputuloksen. Pidä huolta siitä, että kykenet taisteluun, että olet siihen huolella valmistautunut ja että sinulla on oikeus puolustaa arvojasi. Joskus on hyvä myös perääntyä. Oletko enemmän hyökkääjä vai puolustaja?  Herkkyyden puutetta. Fyysistä tai henkistä päättäväisyyttä. Kilpailijana oleminen.


Avainsana on PONNISTUS.


Kielteisenä - voimakeinojen käyttämistä yleensä ihmisiin tai niihin, jotka haastavat sinut taisteluun. Uhoamista toisarvoisten asioiden puolesta.


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-yleistävä-sosiaalinen-kokeileva.


Tämä Saabinen symboli aloittaa 2. sosiaalisen tason viiden asteen sarjan. 


Sarja5


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset