lauantai 10. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#22

Portti symbolisoi sisäänpääsyä, mutta myös sen taakse kätkeytyvää tilaa, sen salaisuuksia ja mahtia. Portti ilmaisee pääsemistä johonkin tavoiteltuun tai nykytilanteeseen verrattuna toisenlaiseen tilaan. Myös siirtyminen arvoasteelta toiselle tai uuteen elämään on monissa kulttuureissa symbolisoitu kulkemalla portin kautta. Kristillistä porttisymboliikkaa kuvastavat esim. taivaan portinvartijat arkkienkeli Mikael ja apostoli Pietari. Puutarhalla on symboliikassa merkittävä asema ja sillä on myönteinen lataus. Unisymboliikassa puutarha liittyy myös myönteisiin mielikuviin. "Se on kasvun ja sisäisen elämän hoitamisen paikka, puutarhassa toteutuu vuodenaikojen vaihtelu. Siinä nähdään kauneimmalla tavalla elämän koko kirjo. Ympröivä muuri pitää kukoistavat sisäiset voimat koossa. Portti löytyy usein vasta, kun koko muuri on kierretty. Se ilmaisee pitkää sielullista kehityskulkua, jonka tuloksena ihminen tavoittaa arvokkaan sisäisen rikkauden ja olemuksensa sisimmän itsensä ja sielun keskipisteen." (Suuri symbolikirja)

Muuri toiveiden puutarhan ympärillä

Oinas♈22° Portti toiveiden puutarhaan

Tämä symboli tuo esiin upeita mahdollisuuksia. Olet jo saamassa sen, mitä haluat, enää yksi este jäljellä. Sinun pitää avata portti tietoisena siitä, että haluat juuri tätä. Ehkä olisi syytä koputtaa ensin. Oletko varma, että haluat juuri tätä? Portin on aika avautua. Ihmisen peräänantamatonta uskoa olemassaoloonsa ja optimismia sen suhteen, että elämä tarjoaa hänelle mahdollisuuksia. Tuntua, että elää ikuisesti. Onnen etsimistä. Ehkä et ole vielä tajunnut, että sinulla on jo kaikki se, mitä tarvitset. Utopia.  


Avainsana on NÄKYMÄ.


Kielteisenä - kieltää itseltään oikeus ansaittuun palkkioon. Vaatia itselleen etuja ponnistelematta niiden eteen. Ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolella. Haluta aina vain enemmän ja enemmän. Onko lasi puoliksi tyhjä tai puoliksi täynnä?


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-yleistävä-sosiaalinen-herkkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset