torstai 8. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#20

Tässä Saabisessa symbolissa nuori tyttö ruokkii pihapiirin lintuja talvella. Talitianen, jota tavataan yleisenä ihmisten asuinpiirien lähellä, talvella siemeniä ja jyviä sisältävien lintulautojen tai ruokintapaikkojen ansiosta, kesällä linnunpönttöjen. Talitiaisen kansanomaisempi kutsumanimi on talitintti. (Wikipedia.) Matteuksen evankeliumissa luvussa 6, jakeessa 26 Jeesus sanoi:"Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa eivätkä kokoa aittoihin, ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljon suurempiarvoisia kuin ne?"

Tyttö ruokkii lintuja

Oinas♈20° Nuori tyttö ruokkimassa lintuja talvella

Joku tarvitsee apua, vaikka olisi jopa itse aiheuttanut ongelmansa. Jotkut eivät pysty kehittymään tai muuttamaan tapojaan, vaikka se tuhoaisi hänet. Viattomuus ja tuomitsemattomuus voi saada sinut auttamaan ja saamaan toiset luottamaan itseesi. Luontaista viattomuutta. Käyttää energiaansa toivottomiin tilanteisiin. Pienikin työ palkitsee itsensä. Itsevarmuutta, joka tulee siitä, että huolehtii toisista.


Avainsana on VIERAANVARAISUUS.


Kielteisenä - hyväksynnän kerjäämistä. Riippuvuuden luomista. Luottamuksen muuttamista riippuvuudeksi.


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-yleistävä-fyysinen-inspiroitunut.


Oinaan♈ asteluvut 16 - 20, toiminnallisen tason viiden sarja on esitelty.


Sarja4


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Saabinen symboli#27

Aurinko siirtyy seuraavaan asteeseen vasta illalla yhdeksän jälkeen, pari kuukautta sitten, kun aloitin bloggaamisen siirtymä oli jo aamupäi...

Suositut postaukset