sunnuntai 18. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#30

Sunnuntain Saabisessa symbolissa on jälleen lintuja, nyt sorsapoikue.  Minulla ei ole kuvia sorsista, joten laitan tähän Italian reissukuvan Garda-järveltä. Tämä on myös Oinaan♈ merkin viimeinen symboli, on aika siirtyä Härän♉ merkkiin tämän jälkeen.

Lintuja Garda-järvellä

 Oinas♈30° Sorsapoikue ankkalammella

Ihmisen täydellistä sopeutumista maailman järjestykseen. Kokemusten soveltamista omiin tarpeisiin. Tyytyväisyyttä siitä, että on oma itsensä. Kykyä toimia niissä olosuhteissa, joissa on. Olosuhteet ehkä kahlitsevat, mutta toisaalta ne tuovat turvallisuutta. Tavallinen arkipäivä ei aina voi olla suurta seikkailua. Joskus on hyvä muistuttaa itseään siitä. että ympärillä on miellyttäviä asioita. Perheen ruokkimisesta saatua tyytyväisyyttä. Tajuta rajoitukset. Luotettavuutta. Huollettava pesue aiheuttaa huolia ja iloja. Vastuun tuomaa turvallisuutta.


Avainsana on LUOTETTAVUUS


Kielteisenä - omien tarpeiden kieltämistä huollettavien hyväksi. Kapea-alaisia asenteita. Nurkkakuntalaisuutta tai kritiikitöntä omahyväisyyttä.


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-yleistävä-henkinen-inspiroitunut.


Oinaan♈ Saabiset symbolit on nyt kokonaisuudessaan esitelty.

Sarja6


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset