maanantai 22. maaliskuuta 2021

Saabinen symboli#3

Rudhyarin mukaan tämä päivän Saabista symbolia voidaan ajatella myös  arkkityyppisenä  Itsenä ja tämä symboli osoittaa, että tarvitaan objektiivista tietoisuutta siitä, miten oma elämä sopii laajempaan kuvaan. Käsite universaalin makrokosmoksen ja ihmisen mikrokosmosin muodollis-rakenteellisesta identiteetistä on tärkeä, koska se ilmenee monilla tasoilla. Se tarjoaa sisäisen turvallisuuden tunteen ja harmonista voimaa arkaaiselle ihmiselle. Nykyinen maailmankuvamme on hajoamassa ja ihmisten keskinäinen kiinteys ja yksilöiden keskeneräinen individualisaatioprosessi tekevät meistä helppoja saaliita aikakautemme juurettomuudelle, pinnallisille massailmiöille ja vieraantumiselle. 

Kamee-profiili

Oinas♈3° Miehen kamee-profiili muistuttaa hänen maansa muotoa

Henkistä kasvua, tietoisuutta siitä, että on osa jotain suurempaa. Kuinka sinä ja muut sovitte tähän tilanteeseen? Ehkä oma osuutesi on tärkeämpi kuin olet kuvitellutkaan. Saada oma kädenjälkensä asioihin. Muodostua tradition ja kulttuurin esikuvaksi. Älä samaistu liiaksi ulkoisiin asioihin tai kansan suosioon. Omien mahdollisuuksien täydellistä hyväksikäyttöä. Omien rajoitusten hyväksymistä.  Uskonto, rotu, maa, kansalaisuus, veljeys. Löytää paikkansa maailmasta. 


Avainsana on HYÖDYNTÄMINEN.


Kielteisenä - hallituksen tai auktoriteettien ohjeiden sokeaa noudattamista. Kaavoihin kangistumista. Stereotypiat itsestä tai muista sen mukaan, mitä on saavutettu tai kuinka paljon ihmiset ansaitsevat, omistavat tai ovat velkaa.


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-erikoistunut-fyysinen-vastaanottavainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas30°

Päivän Saabinen symboli#30 on Sorsapoikue ankkalammella : Sorsat lammella Tämä symboli kertoo perheistä ja lapsista, sekä yhdessä olemisesta...

Suositut postaukset