tiistai 23. maaliskuuta 2021

Saabinen symboli#4

Tiistain Saabinen symboli kuvaa kahta rakastunutta varjoisalla puistokäytävällä. Suuren symbolikirjan mukaan Amor kreikkalaisten Eros on sodanjumalan Marsin (kreikk. Ares) ja rakkauden jumalattaren Venuksen (kreikk. Afrodite) poika, joka herätti niin paljon hämmennystä ja selkkauksia, että hänen äitinsä piti sulkea hänet lukkojen taakse tai antaa selkäsauna!  Myös  puutarhalla on myönteinen lataus symboliikassa.


Rakastavaiset puistossa

Oinas♈4° Kaksi rakastavaista varjoisalla puistokäytävällä

Kykenet pakenemaan elämän raadollisuutta ja koskettamaan sydämesi syviä tunteita pelkäämättä kritiikkiä. Nauti rakkaittesi läheisyydestä kiireettömästi, vaikka joutuisitkin kosketuksiin sen puolesi kanssa, jota et oikein tunne. Anna aikaa hiljaiselle yhdessäololle. Lemmen polulla kulkemista. Salaiset rakkaussuhteet.  Todellisuudella ei silloin ole valtaa, kun se saa ihmisen kulkemaan sinnikkäästi kohti omia henkisiä tarkoitusperiään.

Avainsana on NAUTTIMINEN.

Kielteisenä - itsekkyyttä, toisen omistamista. Itsen todellisen päämäärän hukkuminen nautinnoissa. Pelkää sitoutua suhteeseen. 


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-erikoistunut-fyysinen-vastuuntuntoinen.

Hellenistisenä aikana Amorin hahmo moninkertaistettiin ja niistä syntyi kokonaisia amoreitten ryhmiä, myöhemmin kristillisenä aikana näistä muotoiltiin pikkulasten hahmoisia enkeleitä. (Suuri symbolikirja)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset