sunnuntai 20. lokakuuta 2024

Vaaka29˚

 Päivän Saabinen symboli#209 on Ihmiskunta pyrkii täyttämään tiedon aukkoja:


Tiedonaukot

Lynda Hillin mukaan tämä symboli kertoo tiedon välittämisestä kautta aikojen, jotta viisaus ja opetus eivät katoa ja peräkkäisten sukupolvien ihmiset voivat hyötyä sen opiskelusta tai tuntemisesta. Voit kohdata toiset tietoisuuden tasolla. Tietysti viisaudessa on aina muutakin kuin pelkkä tieto; se mitä tiedolla tehdään, luo viisautta. Tiedon ja ymmärryksen avulla voimme kuroa umpeen kuilun itsemme ja muiden välillä ja varmistaa, että arvokkaat opetukset ja oivallukset ovat kaikkien saatavilla. Ideoiden tulkitsemista ja välittämistä. Opettaa omalla esimerkillä. Esivanhempien viisautta. Tietoa välitetään. Kirjoja. Puhuttua sanaa. Viisauden ja ymmärryksen lahja. Kielteisenä - luulla tietävänsä kaiken. Fundamentalismia. Tekee sitä, mitä on aina tehty, riippumatta miksi. Perinteisiin luottamista. Snobismia ja elitismiä. Kirjojen polttaminen.

Vaaka28° - 29°Yksilöllinen, itseensä luottava, vastuuntuntoinen. Johtamiskykyä ja organisointikykyä. Perfektionisti. (PIS-6-VIR, LEO-11-AQU) (David Cochrane) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka30˚

  Päivän Saabinen symboli#210 on Kolme tiedon kuhmua filosofin päässä: Tiedon kuhmut Tämä symboli kertoo kyvystä tulkita henkistä tietoa nii...

Suositut postaukset