maanantai 21. lokakuuta 2024

Vaaka30˚

 Päivän Saabinen symboli#210 on Kolme tiedon kuhmua filosofin päässä:


Tiedon kuhmut

Tämä symboli kertoo kyvystä tulkita henkistä tietoa niin, että sitä voi käyttää konkreettisesti. "Filosofin pää" osoittaa älykkyyttä ja tietoa, jopa ilman, että tarvitsee sanoa paljon. Jonkun ulkonäkö, käytös, pukeutuminen ja käytöstavat, useita eri näkökohtia voidaan yhdistää, jolloin saadaan todella viisas arvio jonkun älykkyydestä. Tällä symbolilla voi olla todellista kykyä tuoda abstrakteja totuuksia todellisuuteen ja usein tarve saada ajatuksesi tai uskomukset esiin todellisessa maailmassa. Varottava kuitenkin elämästä jatkuvasti päässäsi. Keskittyä filosofisiin kysymyksiin. Viisautta, joka ylittää kirjan tiedon. Frenologia. Pää, kallo, aivot. Korkea otsa. Kielteisenä - analysoida asioita liikaa. Voimakasta riippuvuutta älykkyydestä. Ottaa asiat liian vakavasti.  "Tietää kaikki" -asenne. Asioiden analysointia. (Lynda Hill)

Vaaka29° - 30°Nälkäinen ja erityinen. Hyvätapainen, melko konservatiivinen ja itsepäinen. Inhoaa mitään karkeaa tai karkeaa. Rakastaa kaikkea, mikä on hienostunutta, puhdasta ja puhdasta. (PIS-6-VIR, VIR-12-PIS) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka30˚

  Päivän Saabinen symboli#210 on Kolme tiedon kuhmua filosofin päässä: Tiedon kuhmut Tämä symboli kertoo kyvystä tulkita henkistä tietoa nii...

Suositut postaukset