perjantai 18. lokakuuta 2024

Vaaka27˚

 Päivän Saabinen symboli#207 on Lentokone liitää taivaalla:


Lentokone taivaalla

Lynda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa kykyä ylittää riidat ja nousta ongelmien yläpuolelle. Voit tuntea olevasi tilanteiden yläpuolella ja menossa kohti uusia alueita. Voit purjehtia asioiden yläpuolella ja välttää arkipäiväisempiä, maanläheisempiä ongelmia. Rauhallinen, objektiivinen ja hieman irrallinen tapa havainnoida elämää paljastaa sinulle paljon. Älä kuitenkaan mene niin pitkälle asioiden yläpuolelle, että tunnet olevasi täysin erillään siitä, mitä todellisuudessa tapahtuu. Tämä ei auta, kun sinun on löydettävä käytännön ratkaisuja tai tarve todella käsitellä elämää ja sen seurauksia. Vaikeuksien ylittämistä. Optimismia, joka ei tunne rajoja. Lintuperspektiivi. Lentokoneet, linnut, lentäminen. Navigoinnin tarvetta. Objektiivisuutta. Kielteisenä - vaikeutta nähdä tarkasti, mitä tapahtuu. Paeta todellisuutta. Egoismia. Irtisanoutuminen todellisesta maailmasta.

Vaaka26° - 27°Terävä älykkyys ja hyvä ymmärrys. Tieteellinen ajattelu. Johtamiskykyä ja organisointikykyä. (AQU-5-LEO, GEM-9-SAG) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka30˚

  Päivän Saabinen symboli#210 on Kolme tiedon kuhmua filosofin päässä: Tiedon kuhmut Tämä symboli kertoo kyvystä tulkita henkistä tietoa nii...

Suositut postaukset