perjantai 18. lokakuuta 2024

Vaaka28˚

 Päivän Saabinen symboli#208 on Ihminen keskellä valon voimia:


Valon voimat

Tämä symboli osoittaa apua, rohkaisua ja tukea tulevan silloin, kun joku sitä eniten tarvitsee. Taipumusta masennukseen, mutta näyttää siltä, ​​että varsinkin jos uskoa käytetään, aina tapahtuu jokin lunastava tapahtuma tai joku auttavainen ilmestyy ja "synkkyys" hajaantuu ja valo palaa elämään; on käsitys, että asiat ovat paranemassa. Sinulle valkenee, että sinua autetaan jollain tavalla; "Enkelit" tulevat auttamaan niitä, jotka niitä tarvitsevat. Älä pelkää pyytää apua. Toivoa, uskoa, luottamusta ja työtä muuttaaksesi asennettasi ja katso toivon palaavan. Ymmärtää, ettet ole yksin. Tietoisuus henkisestä avusta. Enkelit, ystävät, auttajat. Sään muutoksia. Pelastus vastaan ​​masennus. Neuvonantajat. Ihmisiä, jotka ojentavat auttavan kätensä. 
Kielteisenä - epärealistinen turvautuminen henkisiin tahoihin tai muiden apuun. Synkkyyttä. Ilottomuutta. Olla yksin ja unohdettuna. Avun kieltämistä. Mielialavaihteluja. (Lynda Hill)

Vaaka27° - 27 1/2°Lämmin ja kiltti. Hyvä ymmärrys ihmisten sisäisistä, tunnetarpeista. Menestyy ammatillisissa tehtävissä. (AQU-5-LEO, CAN-10-CAP)

Vaaka27 1/2° - 28°Myötätuntoinen, ystävällinen ja kohtelias. Toimii hyvin yleisön kanssa. Omistautuu perheelle. Hyviä ominaisuuksia opetus- tai hoitotyöhön. Saattaa olla kiinnostunut ravinnosta. (PIS-6-VIR, CAN-10-CAP) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka29˚

  Päivän Saabinen symboli#209 on Ihmiskunta pyrkii täyttämään tiedon aukkoja : Tiedonaukot Lynda Hillin mukaan tämä symboli kertoo tiedon vä...

Suositut postaukset