torstai 17. lokakuuta 2024

Vaaka26˚

  Päivän Saabinen symboli#206 on Kotka muuttuu suureksi valkoiseksi kyyhkyseksi ja kyyhkynen kotkaksi:


Kotka muuttuu kyyhkyseksi

Mestarin asema on emotionaalisuuden yläpuolella; välittömät nautinnot ovat äärimmäisten ihanteiden alisteisia. Kaksinaisuuden yläpuolella on tietoisuuspiste, jossa tämä eikä tuo hallitse. Se on mestarin asema. Emotionaalisuuden yläpuolella tästä näkökulmasta voimme nähdä selkeästi käytettävissämme olevat vaihtoehdot ennen kuin laskeudumme sitoutuneeseen valintaan. Sitten voimme valita kotkan tai kyyhkysen – metsästäjän tai rauhan tuojan – ja vaihdamme helposti yhdestä toiseen. Joka hetki yleinen asiaintilamme on välitön todellisuus siitä, mitä valintoja teemme – ja meidän on otettava täysi vastuu siitä. Me saamme sen, minkä valitsemme – kotka tai kyyhkynen. Näiden kahden olemuspuolemme välillä voi olla onnetonta horjumista – toinen edustaa perimmäisiä ihanteitamme, kun taas toinen on enemmän kiinnostunut välittömistä nautinnoistamme. Se, missä määrin voimme selviytyä tästä epävakaudesta, riippuu siitä, kuinka hyvin hallitsemme kohtaloamme. Jokaisen toimemme on palveltava omia todellisia etujamme – lyhyellä tai pitkällä aikavälillä – jos haluamme tulla todellisiksi mestareiksi. Mestaruus on kuva poikkeuksellisesta henkilökohtaisesta kyvystä kohdata jokainen tilanne ja kääntää se omiin luoviin ratkaisuihimme kaikkiin vaikeuksiin ja tarttua kaikkiin ihmiskokemuksen mahdollisuuksiin. Mitä tahansa turhautumista tunnemme, kun emme voi muokata asioita idealisoitujen kehityslinjojen mukaan, on käsiteltävä sisäisesti. Tämä tehdään käymällä uudelleen mielen neutraalin selkeän näön paikkaan ja arvioimalla. Meidän tulee huomata kaikki puutteet äärimmäisen välinpitämättömyyden tilassamme. Meidän on hiottava itsekuriamme kitkeäksemme kaiken irrationaalisuuden tai emotionaalisuuden, joka hämärtää polkuamme onnellisuuteen. (James Burgess)

Vaaka25° - 26°Ystävällinen, jalo, antelias. Erinomaiset johtajan ominaisuudet. Vahvatahtoinen ja energinen. Menestyy liiketoiminnassa. Ylellinen maku. (AQU-5-LEO, TAU-8-SCO) (David Cochrane) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka26˚

   Päivän Saabinen symboli#206 on Kotka muuttuu suureksi valkoiseksi kyyhkyseksi ja kyyhkynen kotkaksi : Kotka muuttuu kyyhkyseksi Mestarin ...

Suositut postaukset