keskiviikko 16. lokakuuta 2024

Vaaka25˚

 Päivän Saabinen symboli#205 on Syksyn lehti tuo mielikuvia:


Ruskaa

James Burgessin mukaan jokaisella on merkityksellinen paikkansa elämässä. Pudonnut lehti hienotunteisesti nähtynä ei ole puun jätettä; siitä on tullut ravintoa maalle ja ilon ja inspiraation lähde niille, joita luonnon kauneus koskettaa. Jotenkin tämä horjumaton uskollisuus, kunnioittaa kaikkea ja kaikkia heidän perimmäisten päämääriensä ja merkityksiensä vuoksi, luo tunteen siitä, että pystymme mukautumaan spontaanisti kaikkeen, mitä tulee vastaan, luottaen omaan tunteeseemme siitä, kuinka parhaiten palvelemme tämän hetken tarpeita yksinkertaisesti olemalla keitä me olemme ilman sensuuria tai ulkopuolista mainintaa. Se erityinen kyky, joka meillä on, osata vastata mielikuvituksellisesti haasteisiin, voidaan suunnata suurempiin kysymyksiin, jotta voimme nähdä, kuinka, tarkalleen kaikki asiat liittyvät toisiinsa keskinäisen vaihdon prosessissa – että kaikilla eri näkökohdilla elämässä on oma panoksensa, ja vastavuoroisuus on yleismaailmallinen selviytymisen ja yltäkylläisyyden valuuttaa. Ihmistasolla tahdikkuus herättää tämän ymmärryksen, sillä sen kautta etsimme tapoja osoittaa arvostusta toisen ihmisen tuomaa arvoa kohtaan. Se on paljon enemmän kuin pelkkä kohteliaisuus tai hurmaava eleganssi, koska se kohottaa sekä antajaa että vastaanottajaa. Herkkyytemme kehittyy niin, että pidämme aina mielessämme tilanteen, henkilön tai asian aiotun lopullisen tarkoituksen ja tarjoamme sitä kautta enemmän tunnustusta. Kykymme ajatella asioita, kuulla sisäistä kokemusta ja intuitiota sekä löytää mielikuvituksellisia ratkaisuja menetetään niin usein uusiin tapoihin tehdä samat vanhat virheet. Tahdikkuuden jatkuva harjoittaminen synnyttää vääjäämättä sisäisen ymmärryksen siitä, että kaikki asiat ovat toisistaan ​​riippuvaisia; joka tapauksessa yksilön ja maailman välillä vallitsee symbioosi. Henkilökohtaisella tasolla kehitämme sitten tehokkaita keinoja palvella itseämme ja muita samanaikaisesti ja kasvattaa vastaavasti vaikutusvaltaamme tapahtumien muokkaamisessa. Maailman palveleminen, lähimmäisen palveleminen ja itsemme palveleminen ovat siis samanarvoisia ja molemminpuolisia toimia. Ihmiskunnan älykkyyttä käytetään niin usein väärin, kun hän kiehtoo hillittömästi triviaa. Meidän on keskityttävä enemmän siihen, miten joskus joku osallistuu pienillä tavoilla, ja hyväksyä, että he tekevät mitä tekevät omalla tavallaan ja yleensä paremmin kuin koskaan itse voisimme – ja vaikka emme tiedä miten tai miksi, hyväksyä, että heidän panoksensa on olennainen osa kokonaiskuvaa.

Vaaka24° - 25°Hyvä ymmärrys toisten sisäisistä, tunnetarpeista. Soveltuvuutta sosiaali- ja psykologian aloille. Kodin, maansa ja ihanteidensa aggressiivinen suojelija. (CAP-4-CAN, ARI-7-LIB) (David Cochrane) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka26˚

   Päivän Saabinen symboli#206 on Kotka muuttuu suureksi valkoiseksi kyyhkyseksi ja kyyhkynen kotkaksi : Kotka muuttuu kyyhkyseksi Mestarin ...

Suositut postaukset