tiistai 15. lokakuuta 2024

Vaaka24˚

 Päivän Saabinen symboli#204 on Perhosella on kolme siipeä vasemmalla puolella:

Perhonen

Lynda Hillin mukaan tämä symboli voi osoittaa monenlaista epätasapainoa; fyysistä, henkistä, hengellistä tai emotionaalista. Haurauden ja erojen ymmärtäminen ja hyväksyminen itsessämme ja toisissa voi lisätä empatiaa niille, joilla on vaikeuksia toimia tehokkaasti maailmassa. Kun muutos täyteen potentiaaliin tapahtuu, se on upeaa, mutta saatat tuntea, että kehityksessä on jokin luonnoton piirre tunteiden tai intuitiivisen puolen alueella. Vaisto voi syrjäyttää logiikan tai logiikka voi saada otteen vaistosta tai intuitiosta. Fyysisesti toinen kehosi puoli voisi toimia tehokkaammin tai sujuvammin kuin toinen. Se auttaa löytämään tasapainon  – liikkumattoman tila keskeltä. Luovaa epätasapainoa. Omituisuuksia. Kauniita epätäydellisyyksiä. Toinen puoli on täydellisempi kuin toinen. Kehollisia vammoja. Kielteisenä - epärealistista riippuvaisuutta erilaisuudesta. Pakkomielteitä outoihin asioihin. Levottomuutta, hermostuneisuutta. Vinoutta.

Vaaka♎23° - 24°: Intuitiivinen ja subjektiivinen. Uhrautuva työntekijä ja vähävaraisten auttaja. Idealistiset ja henkiset arvot. Omistautuu kodille ja perheelle. (CAP-4-CAN, PIS-6-VIR) (David Cochrane) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka26˚

   Päivän Saabinen symboli#206 on Kotka muuttuu suureksi valkoiseksi kyyhkyseksi ja kyyhkynen kotkaksi : Kotka muuttuu kyyhkyseksi Mestarin ...

Suositut postaukset