maanantai 14. lokakuuta 2024

Vaaka23˚

Päivän Saabinen symboli#203 on Kiekuva kukko:


Kukko

Lynda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa innostusta, iloa, luottamusta ja halua tervehtiä jokaista päivää odottaen uusia mahdollisuuksia. On totta, että jokainen päivä alkaa samalla tavalla – aurinko nousee, maailma pyörii edelleen – mutta mitä päivä tuo tullessaan, on aina mysteeri. Tämä on iloinen symboli tervehtimisestä ja päivän saarnaamisesta, mutta käsitys siitä, aiheuttaako kukko sen vai yksinkertaisesti julistaako se uuden päivän, voi hämärtyä. Sinua saatetaan siunata äänellä puhua uusista tapahtumista, tehdä ilmoituksia ja herättää kaikki elämän realiteetit. Älä pidä liikaa melua tehdessäsi sitä, niin saat ihmiset ympärilläsi toimintaan. Selkeä, kaunis tai kuuluva ääni. Tuntuu, että uusi alku on tulossa. Aamunvirkku. Näkijänkykyjä. Kielteisenä - liioittelet rooliasi, kykyjäsi tai lahjojasi. Melua ja muiden häiritsemistä. Olla äänekäs ja ärsyttävä. Ottaa kunnia eikä mitään vastuuta.

Vaaka22° - 22 1/2°Luova ajattelija. Älykäs, soveltuvuutta kaikille tieteen aloille. Improvisaatiota ja spontaanisuutta. (SAG-3-GEM-9, AQU-5-LEO) 

Vaaka22 1/2° - 23°Progressiivinen ja humanistinen. Luova ja hänellä on improvisaatiokykyä. Soveltuvuutta psykologiaan. Edistyksellisiä ideoita avioliitosta, perhe-elämästä ja koulutuksesta. (CAP-4-CAN, AQU-5-LEO) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka26˚

   Päivän Saabinen symboli#206 on Kotka muuttuu suureksi valkoiseksi kyyhkyseksi ja kyyhkynen kotkaksi : Kotka muuttuu kyyhkyseksi Mestarin ...

Suositut postaukset