sunnuntai 13. lokakuuta 2024

Vaaka22˚

 Päivän Saabinen symboli#202 on Lapsi juottaa lintuja suihkulähteellä:


Lapsi ja lintu suihkulähteellä

Dane Rudhyarin mukaan tämän symbolin alkuperäinen tulkinta on paljon merkittävämpi kuin myöhempi muotoilu, sillä se, mitä tässä ilmaistaan, on edellisessä symbolissa#201 mainitulle toiminnolle käänteinen. Ihminen, joka on rakentanut suihkulähteen – ehkä kuivalle maalle ja taitavalla työllä – antaa elämää antavaa vettä janoisille linnuille. Hän ei mene merelle, mutta tuo puhdistettua juomavettä sitä tarvitseville linnuille. "Lapsen" ja "lintujen" välinen yhteys merkitsee spontaania, naiivia yhteyttä henkisellä tasolla, sielun kosketusta puhtaiden tunteiden tasolla.  Sen, minkä sait Äärettömältä, voit antaa "rajallisille" olennoille, jotka janoavat sitä. Ihmisen ei tarvitse tuhota luonnon erämaata ahneudella ja huolimattomuudella; hän voi muuttaa tämän erämaan puutarhaksi, jonka laulavat suihkulähteet houkuttelevat lintuja. Voimme käyttää tässä Marc Jonesin avainsanaa tälle symbolille, HUOLENPITO.

Vaaka21° - 22°Aikuinen, hillitty, mietteliäs. Älykäs. Taipumusta akateemiseen- tai liiketoimintaan. Kiinnostaa monipuoliset ideat, viestintä ja matkustaminen. (SAG-3-GEM, CAP-4-CAN) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka26˚

   Päivän Saabinen symboli#206 on Kotka muuttuu suureksi valkoiseksi kyyhkyseksi ja kyyhkynen kotkaksi : Kotka muuttuu kyyhkyseksi Mestarin ...

Suositut postaukset