perjantai 4. lokakuuta 2024

Vaaka13˚

Päivän Saabinen symboli#193 on Lapset puhaltamassa saippuakuplia:


Saippuakuplia

Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa ongelmia, jotka liittyvät leikkiin, uskomiseen ja fantasiaan. Yksinkertaisuuden ja mielikuvituksen kautta "lapset" kokoontuvat yhteen ja nauttivat leikistä, joka on joskus merkityksetöntä ja silti erittäin tärkeää kehityksen kannalta. Ei kannata olla liian syvällinen ja etsiä aina merkityksiä, sillä juuri kiitävän hetken pienissä iloissa on totuus. Suhteessa voi puuttua syvyyttä – kuten sanotut asiat ovat kuin sarjakuvatekstejä, joiden takana on vähän sisältöä. Vietä aikaa lasten kanssa luovasti. Draamaa. Polly Annan asenteita. Leluja ja leikkimistä. Näyttelemistä. Sarjakuvia. Eskapistisia asenteita. Hauskaa huvin vuoksi. Yksinkertaisia ​​iloja. Kielteisenä - ei koskaan kasva aikuiseksi. Peter Panin asenteita. Kevytmielisyyttä. Haaveilua. Ei tarkoita, mitä sanoo. Epäkäytännöllistä käytöstä. Liiallista luottavaisuutta.

Vaaka12° - 12 1/2°Alkuperäinen, edistyksellinen, rehellinen, kärsimätön, itsepäinen. Suhteet tulevat ja menevät nopeasti odottamattomien häiriöiden kanssa. (LEO-11-AQU, ARI-7-LIB)

Vaaka12 1/2° - 13°Rehellinen ja vilpitön. Uhrautuva työntekijä. Vaikeuksia ihmissuhteissa, jotka johtuvat muiden hallitsemisesta tai päinvastoin. (VIR-12-PIS, ARI-7-LIB) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka13˚

P äivän Saabinen symboli#193 on Lapset puhaltamassa saippuakuplia : Saippuakuplia Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa ongelmia, jotka ...

Suositut postaukset