lauantai 5. lokakuuta 2024

Vaaka14˚

Päivän Saabinen symboli#194 on Keskipäivän siesta:


Siesta

Tämä symboli puhuu levon ottamisesta, kun se on tarpeen. Joskus saatat tuntea tarvetta pitää taukoa, vaikka olisit keskellä tilannetta. Rentoutuminen ja toipuminen auttaa usein lisäämään voimaa käsillä olevan tehtävän suorittamiseen, ja myös koko ajan liikkeellä oleminen voi olla melko väsyttävää. Laiskuus ja tuottamattomuus ei kuitenkaan ole myöskään vastaus. "Keskipäivän Siesta" voi päätyä merkitsemään tuntien poissaoloa töistä etkä onnistu edistymään tai pääsemään minnekään. Tasapainon löytäminen liian kovan ja riittämättömän työn välillä on ehdottomasti avainasemassa. Tietää milloin lopettaa. Päiväunelmia ja fantasioita. Meditaatiota. Keskipäivän kiireitä. Torkkuja. Pitkiä lounastunteja. Taukojen pitämistä. Kielteisenä - tuhlata aikaa. Menettää kiinnostuksensa käsillä oleviin tapahtumiin. Uupumusta. (Linda Hill)

Vaaka13° - 14°Mukava ja ystävällinen. Antelias, avulias ja tietoinen muiden tarpeista. Uhrautuva työntekijä. Soveltuu sosiaalityöhön. (VIR-12-PIS, TAU-8-SCO) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka14˚

P äivän Saabinen symboli#194 on Keskipäivän siesta : Siesta Tämä symboli puhuu levon ottamisesta, kun se on tarpeen. Joskus saatat tuntea t...

Suositut postaukset