torstai 3. lokakuuta 2024

Vaaka12˚

Päivän Saabinen symboli#192 Kaivostyöläiset nousemassa maan pinnalle hiilikaivoksen uumenista:  


Kaivosmiehet

Tämä symboli osoittaa, että sinun täytyy kaivaa syvälle itseesi tai aiheeseen löytääksesi vastauksia. Usein haasteena on kyky mennä tarpeeksi syvälle löytääkseen sen, mitä todella etsii. Mutta ei riitä, että vain löytää viestin, sinun on tuotava oppimasi päivänvaloon, jotta voit hyötyä tästä ja hengittää vapaammin. On aika lopettaa toiminta pimeässä, nousta pintaan ja vähentää työntekoa. On kuitenkin palkintoja siirtymisestä syvyyksiin; voit tuoda esiin jalokiviä, jotka muuten olisivat jääneet maan alle, löytymättä tai paljastumatta valolle. Valoon tulo muuttuneena. Luolia, kaivostyöläisiä. Syvä alitajuinen paraneminen. Viestejä ilmestyy. Tietojen poimimista. Keuhkot. Hypnoterapia. Kielteisenä - synkkä näkemys elämään. Ei näe valoa tai mahdollisuuksia. Astma, hengitysvaikeudet. Masennusta. Liian kovaa työtä. (Linda Hill)

Vaaka♎11° - 12°: Uhrautuva työntekijä. Halu olla hyödyllisessä roolissa yhteiskunnassa. Herkkä ja mielikuvituksellinen. (LEO-11-AQU, PIS-6-VIR) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka13˚

P äivän Saabinen symboli#193 on Lapset puhaltamassa saippuakuplia : Saippuakuplia Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa ongelmia, jotka ...

Suositut postaukset