tiistai 1. lokakuuta 2024

Vaaka10˚

Päivän Saabinen symboli#190 on Kanootti on päässyt suvantoon kuljettuaan vaarallisten koskien läpi:


Kanootti

Linda Hillin mukaan tämä symboli kertoo elämän vaikeista ajoista selviämisestä. Vaikeudet ovat vaatineet ponnisteluja, mutta ne ovat myös antaneet arvokkaita kokemuksia tulevien vaikeuksien varalta. Sen ymmärtäminen, että olet turvallisella pohjalla, tuo helpotuksen tunteen ja antaa sinulle aikaa vetää henkeä. Haluat haasteita ja jännitystä elämään, ellei niitä ole etsit niitä itse. Tyyntä myrskyn jälkeen. Navigointia vaikeilla vesillä. Riskialtista toimintaa. Henkilökohtaisia aloitteita. Kokeiluja. Sisäistä rauhallisuutta. Arvokkuuden säilyttämistä vaikeissa tilanteissa. Kielteisenä - kykenemättömyyttä pysähtyä lepäämään. Ottaa tyhmiä riskejä uskoen, että kaikki menee hyvin. Jähmettymistä paikoilleen. 

Vaaka9° - 10°: Kypsä, kuivakka, mietteliäs ja hillitty. Riippumaton, objektiivinen ajattelija. Tekee kovasti töitä perheensä eteen. Vaatimaton, ei pidä tarpeettomasta ylellisyydestä. (CAN-10-CAP, CAP-4-CAN) (David Cochrane) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka13˚

P äivän Saabinen symboli#193 on Lapset puhaltamassa saippuakuplia : Saippuakuplia Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa ongelmia, jotka ...

Suositut postaukset