torstai 19. syyskuuta 2024

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies:

Huimapäinen mies

Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "ottaa vallan" ja ottaa tilanteet  haltuunsa. Se, että hän on "kalju", tarkoittaa, että hän on kokenut, ehkä vanhempi, halukas ja kykenevä ottamaan kantaa ja kantamaan vastuuta. Tämä kuvaa aikaa, jolloin on tartuttava valtaan ja vietävä päätöksiä eteenpäin. Ratkaisut löytyvät tahdonvoimasta, mutta tilanteiden lievittämisessä on oltava varovainen, sillä maskuliinisen tahdon osoitukset voivat karata käsistä hyvin nopeasti. Tätä symbolia on joskus tulkittava varoen, koska se voi tarkoittaa sitä, että elämässä on ihmisiä, jotka kiusaavat, painostavat ja esittävät vaatimuksia. Kielteisenä - julmuutta. Komentelua ja vahvuutta. Liian nopeasti tai voimalla päämääriinsä pyrkimistä. Vakaumusten yhteen törmääminen. Vaativuutta ja määrätietoisuutta. Korruptiota.

Neitsyt 27° - 27 1/2°Hiljainen, sitkeä, ahkera työntekijä. Melko ujo ja hiljainen, mutta houkuttelee silti monia ystäviä. Joskus ottaa elämän liian vakavasti. Saavuttaa henkisen kasvun kurituksen avulla. (AQU-6-CAN, CAP-5-GEM)

Neitsyt 27 1/2° - 28°Aikuinen, hiljainen, vakava, yksilöllinen. Saattaa kamppailla itsensä kanssa ja ottaa vastuunsa liian vakavasti. Hyvä työntekijä. Johtajan ominaisuuksia. (PIS-7-LEO, CAP-5-GEM) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset