perjantai 20. syyskuuta 2024

Neitsyt29°

Päivän Saabinen symboli#179 on Ihminen saa salaista tietoa lukemastaan tekstistä:


Salainen tieto

Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa oppimisen tai opiskelun kautta saatua tietoa, oivalluksia ja paljastuksia. Voidaan oppia "muinaisista" mysteereistä tai nykyaikaisemmista kirjoista tai julkaisuista. Oppimista hyödynnetään parhaiten soveltamalla niitä käytännössä. Ikiaikainen viisaus voi tuoda oivalluksia ja tietoa, joka avaa kokonaan uusia tulkintoja. Nykyaikaiset ratkaisut saattavat olla yhtä hyödyllisiä tai mielenkiintoisia tai sitten eivät. Ymmärrys syntyy kärsivällisen, säännöllisen työn ja valaisevan inspiraation kautta. Kirjojen, käsikirjoitusten ja ohjeistusten lukeminen. Lukeminen rivien välistä. Löytää vihjeitä menneestä ja soveltaa niitä nykypäivään. Kielteisenä - muinaistiedon hylkäämistä. Terveen järjen tai todellisuudentajun menettäminen. Ylimielisyyttä. 

Neitsyt 28° - 29°Aktiivinen, älykäs, edistyksellinen, humanistinen. Mukana maallisissa pyrkimyksissä, mutta on varovainen, ettei hän menetä yksilöllisyyttään ryhmänormien painostuksesta. (PIS-7-LEO, AQU-6-CAN) (David Cochrane)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt29°

Päivän Saabinen symboli#179 on Ihminen saa salaista tietoa lukemastaan tekstistä : Salainen tieto Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa ...

Suositut postaukset