keskiviikko 18. syyskuuta 2024

Neitsyt27°

 Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla:

Ladyt teekupposella

Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanssa etuoikeutetussa ympäristössä virvokkeita nauttien ja seurustellen. Iästä tai juomista riippumatta samanhenkisten ihmisten kanssa kokoontuminen tekee hyvää sielulle ja tuo yhteisöllisyyden tunteen. Ei tarvitse kiirehtiä ja tilanteiden kohtaaminen tyylikkäällä rauhallisuudella tuo muiden kunnioituksen. Asioiden pitäminen "säädyllisinä" voi kuitenkin saada liian suuren merkityksen. Herää kysymys: Kuinka aitoja nämä yhteen kokoontuvat ihmiset ovat tosi elämässä ja toisiaan kohtaan? Ajan jakaminen ihmisten kanssa, jotka tuntevat ja ymmärtävät toisiaan sanoitta, tuo mielenrauhaa ja onnea. Hiljainen tietävä ilmapiiri. Erityisiä etuoikeuksia. Aikaa rentoutua. Kulttuurin arvostusta. Viihdyttävää ja hauskaa seurustelua.  Kielteisenä -sosiaalinen etuoikeuksia ja omahyväisyyttä. Juoruilua. Odottaa muiden tekevän kovan ahertamisen. Yksinäisyyttä. Joutilaisuutta. Keikarointia. (Linda Hill)

Neitsyt26° - 27°Kauniita sisäisiä ominaisuuksia: Myötätuntoinen, intuitiivinen, kotona viihtyvä, mielikuvituksellinen. Nauttii mukavuudesta ja kauniista kodista. (AQU-6-CAN, SAG-4-TAU) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset