tiistai 17. syyskuuta 2024

Neitsyt26°

Päivän Saabinen symboli#176 on Suitsutusastiaa pitelevä poika:

Poika ja suitsutusastia

James Burgessin mukaan korkein hurmio löytyy henkisyyden seremoniallisesta juhlistamisesta. Rituaalisen suitsukkeen poltto liittyy Jumalan nimen laulamiseen, alttarin kynttilöiden sytyttämiseen ja rukoukseen polvistumiseen, esimerkkeinä menetelmistä pyhyyden ilmapiirin luomiseksi. Vaikka tämä tapahtuu yhteisön kontekstissa, tällaisella toiminnalla on kuitenkin yksilöllinen, itseään etsivä ulottuvuus – sillä näin harjoittaja kurottaa kätensä ja aloittaa henkilökohtaisen vaatimuksensa maailmasta. Meidän on omistauduttava täysin tälle tehtävälle, jotta se olisi tehokasta. Tavoitteen saavuttaminen riippuu täysin siitä, kuinka korkealle yltää. Jos osallistuminen ei ole täydellistä, jos emme pysty voittamaan laiskuutta tai välinpitämättömyyttä, jos intohimo on tylsää – silloin rituaali on tyhjä ja sielun täydellistä ja viatonta tilaa ei tapahdu syvällisesti. Tämä koko tarina muistuttaa siitä, kuinka herättää tuki hienovaraisille voimille, jotka ovat tieteellisesti mitattavissa – joita usein kuvataan Jumalan työksi. Henkistä toimintaa harjoitetaan usein ryhmävuorovaikutuksena. Tämä selittyy intuitiivisella tiedolla, että mikään ei voi itse asiassa olla täysin yksilön omistuksessa. Kaikki on jaettua, sekä aineellisessa että hienovaraisessa todellisuudessa. Todiste menestyksestä – että olemme jollakin tavalla löytäneet armon tilan, jossa olemme nousseet itsensä osoittamisen ja itsensä kieltämisen  yläpuolelle – löytyy kyvystämme antautua hurmioituneeseen tilaan.

Neitsyt25° - 26°Intensiivinen, tunteellinen. Ymmärtää vaistomaisesti toisia ihmisiä. Luova, hyvä kokki. (AQU-6-CAN, SCO-3-ARI) (David Cochrane)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset