sunnuntai 15. syyskuuta 2024

Neitsyt24°

 Päivän Saabinen symboli#174 on Maria pienen lampaansa kanssa:


Maria ja karitsa

Tämä symboli voi osoittaa motiivien puhtautta ja upeita ystävyyssuhteita. Se voi kuitenkin myös viitata riippuvuuteen tai läheisriippuvuuteen, jossa ihmiset eivät kestä olla erillään toisistaan. Siksi ihmissuhteita on ehkä arvioitava, jotta nähdään, kuinka terveitä ne todella ovat. Tarve saada jatkuva vakuutus siitä, että kaikki on hyvin, voi olla yllättävää ja rasittaa asianosaisia. Viattomuuden ja puhtauden tunteen säilyttäminen auttaa pääsemään vaikeista tilanteista. Olet rakastava ja olet olemassa toisia varten , mutta älä anna asioiden riistäytyä käsistä, koska saatat olla liian kiinni toisen kanssa etkä voi saada omaa aikaa. Yksinkertaista lapsellista viattomuutta tai puhdasta eskapismia. Tunnetta siitä, että on jumissa suhteessa. Ei tilaa liikkua. Ystävällisyyttä. Ystävyyttä. Siteitä ihmisten tai lemmikkien välillä. Todellisen kuvan välttämistä. Kielteisenä - naiiviutta. Epäilee muiden motiiveja. Vainoharhaisuutta. Vainoamista. Kateutta suosimisen kautta. Olla musta lammas. (Linda Hill)

Neitsyt♍23° - 24°: Tarkka. Yhdistää ideat selkeästi ja nopeasti, mutta  niistä puuttuu syvyyttä, inspiraatiota ja ajatuksen omaperäisyyttä. Hyvä yksityiskohtatyössä ja viestinnässä. Melko konservatiivinen, itsevarma ja ujo. (CAP-5- GEM, VIR-1-AQU) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt29°

Päivän Saabinen symboli#179 on Ihminen saa salaista tietoa lukemastaan tekstistä : Salainen tieto Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa ...

Suositut postaukset