lauantai 14. syyskuuta 2024

Neitsyt23°

Päivän Saabinen symboli#173 on Leijonankesyttäjä:

Leijonankesyttäjä

Linda Hillin mukaan tämä symboli tarkoittaa, että sinulla on kykyjä, taitoja, koulutusta ja kurinalaisuutta voidakseen kesyttää villit energiat, kuten "leijonan". Sinun ei tarvitse sammuttaa voimakkaita tunteita ja energioita, mutta taitavasti manipuloimalla tapahtuvaa - nämä hyvin villit tunteet ja energiat toimivat tavalla, joka tekee sinusta voittajan. Tarvitaan itsekuria ja mestaruutta sekä hyvää harjoittelua siihen, mitä teet. On tarpeen jättää pelko taaksesi ja ottaa vastaan mitä tuleman pitää. Kysymys kuuluu: kuinka koulutettu olet ja valmistautunut seurauksiin? Uskoa ja rohkeutta. Ohjausta. Pelottomuutta. Ammattimaisuutta. Koulutus. Adrenaliini jyllää. Supersankarit. Kielteisenä - tarvetta kontrolloida itseään, toisia ja tilanteita. Esittämistä ja kehumista. 

Neitsyt22° - 22 1/2°Suuri huoli henkilökohtaisten velvollisuuksiensa hoitamisesta. Vahvaa tahtoa ja päättäväisyyttä. Arvostaa luonnon yksinkertaista viisautta. Hyvä esteettinen maku ja voi olla taiteellisia taipumuksia. (SAG-4-TAU, LEO-12-CAP)

Neitsyt22 1/2° - 23°Suuri huoli henkilökohtaisten velvollisuuksiensa hoitamisesta. Terävä ja selkeä äly. Tarttuu ideoihin nopeasti. (CAP-5-GEM, LEO-12-CAP) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset